Viczián Viktória és Somhegyi Krisztián elválaszthatatlanok
2023-05-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Áprilisban ünnepelték az egyéves évfordulójukat, ám valójában már korábban is ismerték egymást. A TV2 Párharc című műsorának szerelmespárja, Somhegyi Krisztián és Viczián Viktória most elárulták, hogyan találtak egymásra.

Az egykori szépségkirálynő, Viczián Viki már 2021-ben kinézte magának az Exatlon Hungary versenyzőjét.

A tévében láttam meg először Krisztiánt, amikor az Exatlon Hungaryben versenyzett. Még mondtam is az anyukámnak, 'nézd, milyen helyes, pont az esetem, az én álompasim! Sportos testalkat, sötétbarna haj és kék szemek'

– mesélte a 26 éves szépség.

Nem sokkal később egy rendezvényen mindketten ott voltak, de akkor még nem beszéltek egymással, csak a tekintetük találkozott.

„Én nem tudtam, hogy Viki szépségkirálynő volt, csak azt láttam, hogy feltűnően csinos, és reménykedtem benne, hogy összesodor minket az élet” – árulta el Krisztián, akinek szerencsére nem kellett sokáig várnia a következő találkozásra, miután közös barátaik elhívták őket egy spontán bulira a Budapest Parkba.

Nem tudtam, hogy Viki is ott lesz. Azt hiszem, behálóztak, de nagyon örülök, hogy így történt

– mondta mosolyogva a többszörös magyar bajnok műugró.

„Azon a bulin Krisztiánnal már jobban megismertük egymást, hosszasan beszélgettünk, meg volt a kölcsönös szimpátia” – mesélte Viki.

A páros a következő hónapokban még közelebb került egymáshoz, ám Krisztián 2021 decemberében az Exatlon Hungary All Stars műsora miatt hosszabb időre Dominikára utazott, ezért akkor nem akart bele kezdeni egy komoly kapcsolatba.

A versenyző hazajövetele után azonban úgy döntöttek, a kapcsolatuk kezdetét 2022 áprilisára datálják.

Ekkortól felgyorsultak az események, Krisztián Viki terézvárosi lakásába költözött, mostanra pedig el sem tudják képzelni az életüket egymás nélkül.

Szerencsére a szüleink is támogatják a kapcsolatunkat. Krisztián családja is nagyon kedves velem, és az én édesanyám is a fiaként szereti a páromat

– mesélte Viki.