Opitz Barbi ismét együtt van bántalmazó párjával?
2023-05-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Opitz Barbit féltik a barátai, amiért újra egy párt alkothat Serleg Alberttel, akit korábban az elrablásával is gyanúsítottak.

Mint ismert, Opitz Barbi rejtélyes eltűnése tavaly december végén nagy port kavart, ugyanis az énekesnő családtagjai azt állították, Serleg Albert áll a dolog mögött. Életveszélyesnek nyilvánították, illetve azt is elmondták, hogy megfenyegette a lányt. Végül Barbi mindenkit megnyugtatott, hogy csak egy párkapcsolati vita miatt tűnt el, de egyébként jól van.

Ám később szakítottak, és fény derült arra, hogy a pár többször is hevesen vitatkozott egymással. A 19 éves fiút ezek után elő is állították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságon. Albert mindent tagadott, majd úgy fogalmazott, „van egy sz*rkavaró a családban”, aki szerinte nem más, mint Barbi édesanyja. A fiú úgy gondolta, ő fordítja ellene az egész családot. Az üggyel kapcsolatos nyomozás idén januárban is tartott: a Budapesti Rendőr-főkapitányság bejelentette, hogy egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként garázdaság vétségének gyanúja miatt.

A történtek után a rajongókat és a családot is meglephette a hír, hogy a göndör lány ismét esélyt adhatott Albertnek, ugyanis kettesben töltötték a vasárnapot, illetve közös képeket posztoltak. Nagyon úgy fest, hogy a fiú miatt az énekesnő a barátaitól is eltávolodott, és a helyzet akkor sem lett jobb, amikor éppen nem voltak együtt.

„Barbiról már hónapok óta nem hallottam semmit, egyik pillanatról a másikra tűnt el az életünkből. Legutoljára tavaly december végén beszéltem vele, amikor volt az a bizonyos rendőrségi ügye, de már akkor is furcsán viselkedett. Szerettünk volna neki segíteni, de élből elutasította, most pedig megdöbbenve látom, hogy ismét együtt van Alberttel. Nem gondoltam volna, hogy a történtek után kaphat még esélyt a fiú, de úgy tűnik, Barbi máshogy gondolta...” – mesélte az egyik aggódó barát.

Dr. Drelyó Ágnes pszichológus szerint ez a viselkedés kapcsolatfüggőségre utalhat, amely által könnyen belekerülhet valaki egy bántalmazó kapcsolatba.

„Egy ilyen szituációban a legnagyobb szükség a barátokra és a családra van. Fontos, hogy valaki ott legyen az áldozat mellett és megkongassa azt a bizonyos vészharangot. Mindig a bántalmazott tudtára kell adni, hogy a bántás semmilyen formában sem elfogadott, és mielőbb le kell zárni egy ilyen kapcsolatot” – emelte ki a szakember.