Veszélyben Harry hercegék házassága?
2024-03-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Összedőlhet Harry herceg és Meghan Markle házassága a királyi kötelezettségek miatt. Megszólalt a királyi szakértő a kapcsolatukról.

Sussex hercege nemrég meglátogatta nagybeteg édesapját, és bár csak rövid ideig tartott a találkozó, többen úgy vélik, már ez is egy hatalmas lépés volt annak érdekében, hogy a kapcsolatuk jobbra forduljon és talán ismét egyesüljön a brit királyi család. Hosszas hallgatás után Harry herceg nemrég először törte meg a csendet az uralkodó betegségével kapcsolatban, sőt, egy Harryhez közeli személy pár hete úgy fogalmazott, hogy III. Károly fia ideiglenesen vissza is térne a királyi család mindennapjaiba és szívesen segítene a hivatali ügyek intézésében, ha az apja megkérné erre.

Ehhez azonban Vilmos hercegnek és Meghan Markle-nek is lenne egy-két szava, előbbi ugyanis nem szívesen látná a testvérét a palota környékén, utóbbi pedig nem tervez visszatérni a királyi család életébe. Meghan és Harry közt egy bennfentes állítása szerint egyre csak nő a feszültség, mivel a hercegné egyáltalán nem akar részt venni az Invictus Games sporteseményen, annak ellenére sem, hogy 2014-ben a herceg alapította a versenyt veteránok és sérült katonák számára.

Meghan tartózkodása a rendezvénytől elbizonytalanítja a párját, emiatt újra felröppentek a válásuk körüli pletykák. Az Invictus Gamest egyébként Vancouverben tartják 2025-ben, addig viszont még számos munka és esemény vár a szervezőkre és a résztvevőkre egyaránt. Úgy tudni, sportrendezvényt népszerűsítő esemény Londonban lenne, de Meghannek esze ágában sincs betenni oda a lábát Tom Quinn királyi szakértő elmondása alapján. De addig is számos munka és esemény vár mind a résztvevőkre, mind a szervezőkre.

Harry nyomást gyakorol feleségére, Meghanre, hogy csatlakozzon hozzá az eseményen

– tálalt ki egy informátor, aki megemlítette, hogy a hercegné sosem érezte igazán otthon magát az Egyesült Királyságban, ám most úgy tűnik, Harry nem fogad el nemleges választ.

„Az Invictus Games Harry életének azon kevés területei közé tartozik, amely szilárd talajt biztosít számára” – mondta ki a szakértő, aki szerint Meghan nem kis feszültséget generál az ódzkodásával a házasságukban, különösen, mivel a herceg édesapja rákbetegséggel küzd.