Vasvári Vivienre újra rátalált a szerelem
2021-01-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Vasvári Vivien mozgalmas időszakon van túl. Elvált második gyermekének az édesapjától, majd tavaly novemberben, egy év után még a párjával is szakítottak, majd gyermekeivel tiszta lappal új életet kezdett. Most azonban úgy tűnik, Vivienre ismét rátalált a szerelem.

 

Tavaly novemberi szakítása után, Vivien először csak a közös képeiket törölte, majd a Blikknek is megerősítette a szakítás tényét. A Farm VIP legjobb női játékosa akkor azt nyilatkozta, hogy:

"Közel egy év után szétváltak útjaink, immár egyedülálló édesanyaként élem a mindennapjaimat. Nem szeretnék többet mondani a szakításunk körülményeiről, annyit azonban elárulhatok, hogy igaz a hír, mától új életet kezdtem, tiszta lappal, immár egyedülállóként."

Vivien azóta egyedül él gyermekeivel, visszaköltözött a régi lakásásba, amit nem olyan régen elkezdett felújítani. A Blikk azonban észrevette, hogy Vivien majd kicsattan a boldogságtól a képein, sőt még egy vörös rózsát is posztolt Instagram oldalára, amit vélhetően egy titokzatos hódolótól kapott az üzletasszony.

 

A Blikk felhívta Vivient, aki szűkszavúan bár, de megerősítette az információkat és elmondta, hogy valóban egy férfi áll a boldogságot árasztó posztok mögött.

"Igen, nagyon boldog vagyok újra, ismét párkapcsolatban élek" – mondta huncut mosollyal a hangjában Vivien, bár azt nem kívánta még elárulni, kicsoda a titokzatos férfi az életében.

"Ez maradjon egyelőre a mi titkunk"– mondta sejtelmesen.

Forrás: Blikk