Vasvári Vivien őszintén beszélt új szerelméről
2020-01-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Vasvári Vivien azonnal lázas keresésbe kezdett, miután Fecsóval való házassága zátonyra futott, és úgy tűnik, hamar meg is találta az ideális partnert. Vivi kedden adott interjút a Borsnak, ahol részben a szerelmi élete is szóba került, így elárulta, hogy megtalálta azt a férfit, aki mellett végre úgy érzi, nőként is tud érvényesülni.

 

„A Mikulás hozta el nekem a páromat, ugyanis aznap ismerkedtünk meg, és bevallom, nagyon odáig vagyok érte. Majd Valentin-napon felfedem a kilétét, akkor először megmutatom őt a nagyvilágnak, mert nem szeretne szerepelni. Egyébként üzletember, édesapa, aki szintén válófélben van, szóval egész sok a párhuzam az életünkben. De ami a legvonzóbb benne számomra, hogy olyan férfi, akinek nagyon fontosak az érzelmek, a szeretet, az ölelés, a bújás, a csók, a testiség, és mindemellett igazi férfi, aki mellett végre nem én szerelek szekrényt” – mesélte lelkesen a luxusfeleség, aki azt is elmondta, hogy párjával nagyon jó a szex.

A boldog pillanatok ellenére a sztáranyuka nem érzi magát teljesnek, ugyanis a mai napig fájó emlékként gondol vissza a sportkarrierjére, aminek egy sérülés vetett véget. A feldolgozatlan érzelmek kezelésében egy pszichológus segíti.

„Kiskorom óta atletizáltam. A sportra tettem fel az életem. Már tízévesen 150 ezer forintot kerestem, ami ma sem kis összeg, és ami óriási teljesítmény és büszkeség volt, hiszen nem voltunk gazdag család. Sőt! Esélyes voltam a 2008-as pekingi olimpiára, amikor lesérültem. Két év kihagyás után újrakezdtem, de mintha csak elölről kezdtem volna. Fel kellett fognom, hogy itt a vége” – csüggedt el Vivi.

 

A fájdalmak ellenére a csinos édesanya próbál a pozitív gondolatokra koncentrálni, és minden erejével a munkára fókuszálni, ami közben azt a képet is igyekszik szertefoszlatni, ami sokakban kialakult róla, azaz, hogy ő csak egy gazdag férfinek az eltartottja.

„Mezőgazdasági végzettségem van, folytattam üzleti tanulmányokat, műkörmös-pedikűrös vagyok és fogtechnikus is, ugyanis tudtam, hogy a sportkarrierem vége után valamiből élnem kell. Soha semmit nem toltak alám sem a szüleim, sem a pasijaim. Mindig és mindenért megdolgoztam, ahogy ma is reggeltől estig ezt teszem három vállalkozásban. És – ellentétben a mendemondákkal – én is tehetős voltam a kapcsolataimban. De tudom, könnyebb elhinni, hogy egy nő csak a pasija mellett lehet jómódú” – árulta el Vivi, aki egyébként vasárnaponként a gyerme­keivel misére jár.

„A hit, a vallás nagyon fontos az életemben. Sok az irigyem, ennek ellenére én sosem akarok másnak rosszat. Tiszta szívvel és lelkiismerettel élek, és a kislányomnak, kis­fiamnak is ezt a lelki tisztaságot szeretném átadni” – mondta Vivi.

Forrás: Blikk