Király Viktor boldog, hogy trónörökös érkezik a családba
2020-01-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nem érheti a születésnél meglepetésként első gyermekének neme, Király Viktor ugyanis az ultrahangon azonnal kiszúrta, hogy fia lesz.

 

Az énekes boldog, hogy trónörökös érkezik és megígérte, kiveszi a részét mindenből.

– Legalábbis majdnem mindenből, mert a pelenkázástól egyelőre eléggé tartok. Korábban a testvérem, Ben többször a kezembe adta a fiát, Kait, hogy gyakoroljak, de én mindig elmenekültem. Persze tudom, erre is fel kell készülnöm – nevetett Viktor, aki szeretne bent lenni feleségével, Anitával a pici születésénél, és annyi időt velük tölteni, amennyit lehet. Ám gyermeküknek meg kell szoknia, hogy apának időnként távol kell lennie tőlük.

– Meg kell tanulnia majd, hogy apa dolgozik, de azt is persze, hogy mindig hazajövök. Kezdetben nehezebb lesz otthon hagyni őket, de szerintem ez is majd kialakul. Bébiszitterből nem lesz hiány, hiszen mindketten nagycsaládból jövünk, így rengeteg a jelentkező a feladatra – viccelődött Viktor, aki azt is elárulta, milyen fontos tanácsot kapott Bentől– Azt mondta, most aludjuk ki magunkat, mert ha megérkezik a fiunk, erre nem lesz lehetőségünk!

Forrás: Blikk