Vasvári Vivien kisfiáról áradozik
2023-10-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vasvári Vivien az Instagram-oldalán árulta el a követőinek, hogy is van a kisfia születése után.

Vasvári Vivien és újdonsült férje, Zsigmond május 13-án álltak oltár elé, s egy valódi álomesküvőn mondták ki a boldogító igent. Közös kisfiuk pedig szeptember 6-án született meg, s a Bodnár Colin nevet viseli.

Vivien őszintén beszélt arról, hogy az elmúlt időszakban az édesanyja nagy segítség a számára a mindennapokban, illetve, hogy jelenleg még nem sikerült megszabadulnia a terhesség alatt felszedett fölös kilóktól.

Még 5 kg van rajtam. De nem vagyok szomorú emiatt, még csak 5 hete szültem, de már 36-os gatyát hordok

– mondta.

A Feleségek luxuskivitelben sztárja azt is elárulta, hogy a kisfia 3,4 kilogrammal született, követői kérdésére pedig arról is mesélt, hogy velük alszik-e a kis Colin.

Nem velünk, nem is szerettem volna, hogy ahhoz szokjon, hogy velünk alszik. Teljesen külön szobája van, szerintem ez a normális

– válaszolta 24 óráig elérhető Instagram-történetében.

Dr. Kun Attila gyermekorvos elmondta, szerinte egyértelműen rejt némi veszélyt az együtt alvás, mert 8-10 hónapos korig fennáll a bölcsőhalál veszélye, úgyhogy addig jobb, ha nem alszunk együtt a gyermekünkkel. Ha nyugtalan a baba, nem tud aludni, nem tilos magunk mellé venni a csecsemőt, de nagyon óvatosan és körültekintően járjunk el.