Som-Balogh Edináék házassága többször is mélypontra került
2023-10-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bár kívülről meseszerűnek és boldognak tűnt Som-Balogh Edina és Som Krisztián házassága, valójában a tizenegy év alatt komoly mélypontjaik voltak. Többször került már szóba közöttük az évek során a válás, sőt, információink szerint Edina korábban egy ügyvédet is felkeresett emiatt.

Sokakat derült égből villámcsapásként ért, amikor a múlt héten kiderült, hogy hazánk egyik álompárjának tagjai külön utakon folytatják. A Barátok közt egykori sztárja és zenész férje ugyanis a válás mellett döntöttek. Mint Edina akkor elmondta, voltak mélypontjaik a házasságuk alatt, ám a két gyermekük miatt végül mindig túllendültek a problémákon és folytatták a közös életüket, miközben egyre jobban elhidegültek egymástól. Végül a színésznő volt az, aki kimondta, itt a vége, majd új otthonba költözött a gyerekekkel.

Úgy tudjuk, Edina néhány éve már olyannyira komolyan gondolta, hogy különválik a férjétől, hogy lépéseket is tett ez ügyben. Információink szerint felkeresett egy ügyvédet, akitől konkrét segítséget kért azzal kapcsolatban, hogy mi a hivatalos teendője, ha fel akarja bontani a házasságát.

– Akkor fogalmazódott meg benne először igazán, hogy talán jobb lenne nekik külön. Megkereste egy jogász ismerősét, akivel többször is tárgyalt. Megkérdezte, mi a menete egy ilyen eljárásnak, illetve ehhez neki mit kell tennie. Még egy vagyonmegosztási tervezetet is készíttetett, amelyben pontosan fel volt vázolva, miként osztozhatnak a közös javakon – mesélte a házaspár egyik ismerőse. – Végül akkor hivatalosan nem indították el az ügyet, mivel az utolsó pillanatban úgy döntöttek, megpróbálják rendezni a házasságukat. Akkor úgy tűnt, mindez sikerült is, és ha időnként csikorgott is a gépezet, egészen mostanáig együtt maradtak.

Egyesek szerint nem csak az elhidegülés vezetett a sztárpár házasságának végéhez. Úgy tudjuk, volt időszak, amikor a kapcsolatukra komoly kísértés vetett árnyékot, ám Edina leszögezte, nem egy harmadik fél miatt folytatják külön utakon.

– A mi próbálkozásaink a változásra nem hoztak eredményt, pedig sokszor futottunk neki, hogy rendbe tegyük a kapcsolatunkat. Nem egy harmadik miatt mentünk szét, a különbözőségeink és a terheink egyszerűen külön utakra vittek minket – mondta.