Vastag Csaba menyasszonya megmutatta a lánykérésről készült videót
2023-02-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Vastag Csaba menyasszonya élete legszebb napját élhette át, amikor az énekes egy álomszerű, egészen mesebeli helyszínen és környezetben kérte meg tavaly a kezét. Domján Evelin most egy eddig nem látott romantikus felvételt osztott meg a különleges pillanatról.

Vastag Csaba tavaly nyáron kérte meg a kedvese kezét, és nem aprózta el a dolgot: hatalmas rózsacsokrokkal, rózsaszirom szőnyeggel, tűzijátékkal, zenekarral várta Domján Evelint, aki természetesen igent mondott az énekesnek. A 15 év korkülönbség elmondásuk szerint cseppet sem jelent gondot, mivel mindketten családra vágynak és közösek a céljaik.

Korábban arról számoltak be, hogy nagyon szeretnek jegyben járni, így nem kapkodják el a dolgot, viszont várhatóan 2023-ra tervezik az esküvőt. Nemrég egy sokat sejtető fotó került ki az előadóról, aki szmokingot próbált egy üzletben, így a követők azt kezdték el találgatni, hogy vajon hamarosan sor kerülhet-e a nagy napra. A gyönyörű menyasszony most a hivatalos TikTok-oldalán osztott meg egy eddig sosem látott videót a rendkívül romantikus és megható eljegyzésükről. A felvételen Csabi az alábbiakat mondta a barna szépség előtt térdelve:

"Domján Evelin, te vagy az életem! Téged szeretlek, hűséges leszek hozzád egész életem végéig! Leszel a feleségem?"– vallott érzéseiről, miközben a lány arcát a kezébe temetve sírt, végül pedig elérzékenyülve borultak egymás nyakába a szerelmesek.

"Életem legboldogabb napja"– írta a felvételhez Evelin.