Szandi a házasságáról vallott
2023-02-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Közel három évtizede ezen a napon döntött úgy Szandi, hogy édesapja rosszallása ellenére elhagyja a szülői házat és új életet kezd a szerelme, Bogdán Csaba oldalán.

Bár a döntés meghozatalakor Szandi már nagykorú volt, ráadásul befutott énekesnőként önálló egzisztenciával rendelkezett, az édesapja ellenezte az akkor két éve tartó kapcsolatot a köztük lévő tizenhat év korkülönbség miatt.

Szandi azonban döntött, és az idő őket igazolta: harminc éve lobog közöttük a szerelem, három gyermeket neveltek fel, és példás, boldog családi életet élnek. A nagy döntésről az énekesnő a közösségi oldalán emlékezett meg.

„28 évvel ezelőtt ezen a napon hagytam el a szülői házat. A döntés váratlanul ért mindenkit. Nem akartam többet titkolózni apu előtt, és nem akartam, hogy anyunak kelljen falaznia, ha találkozni szeretnénk. Miután Csabival már két éve voltunk együtt és 18 éves lettem, úgy éreztem, jogom van úgy élni az életemet, ahogy szeretném. Így hát meg sem álltam az Akácfa utcáig, ahol várt a szabadság és szerelem... A lángot azóta sem hagyjuk elaludni, és jóban-rosszban kitartunk egymás mellett. Azt gondolom, nincs is ennél nagyobb kincs” – írta az Instagramon megosztott fotóhoz az énekesnő.