Várkonyi Andrea őszintén mesélt a szakításukról
2019-02-15  /  Szerző:   /   Szerelem A szerelemről, a párválasztásról és a kapcsolatokról tartott előadást Várkonyi Andrea (44), aki fél éve vetett véget 12 éves kapcsolatának Bochkor Gáborral (54).A pszichológiai tanulmányait végző volt műsorvezető nem tudta, de nem is akarta kikerülni azt, hogy tavalyi szakítása után pont ő tart előadást a témában.

– Nem akarok úgy csinálni, mintha nem én lennék az, akivel tele vannak a címlapok. Én vállalom, ami történt, nem kell semmit szégyellnem. Hoztam egy döntést, amit nem bántam meg. Kicsit belehaltam, kicsit összetört benne a szívem, de jól tettem, hogy kiléptem abból a kapcsolatból – mondta a színpadon Várkonyi, aki a rendezvény után a Blikknek is megszólalt.

– Ez az előadás nem rólam szólt, és ezt szerettem is volna tisztázni, én ezt külön kezelem magamban. Nem akarom részletezni, hogy mi és hogy történt, főleg a kislányom, Nóri miatt. Azt gondolom, mindent elmondtam, amit erről lehet – kezdte a Blikknek Andrea, akinél a színpadon elhangzott mondataira is rákérdeztek.

– Amit mondtam, hogy összetörtem, az igaz, de már jól vagyok. Arccal előre, a jövő felé nézek, helyére kerültek a dolgaim, tök jól vagyok. Amivel akartam, már szakítottam, ez igaz a munkára is, és most hatalmas nyugalom van bennem. Sokan meg is jegyzik, hogy ez a harmónia sugárzik rólam, és örülök, hogy mások ezt tapasztalják. Nem tudnám megjátszani, hogy minden rendben van, ha nem így lenne – mondta a Blikknek Andrea, aki azt is elárulta, hogy sugárzó boldogságának köze van-e egy új szerelemhez.– Ezt többen találgatták már – mondta mosolyogva. – Egyedül vagyok, és egyáltalán nem központi téma, hogy legyen valaki. Most a feldolgozás és a nyugodt várakozás fázisában vagyok, de biztos vagyok benne, ha majd nyitott leszek, lesz valakim – tette hozzá Várkonyi, akinek nagy tervei vannak a jövőre nézve. Rengeteg levelet kapott, hogy mennyi erőt ad a története azoknak, akik rossz kapcsolatban élnek, vagy a kapcsolatuk krízisbe került.

– Meglepett, hogy ennyien írtak. Furcsa volt, hogy a történetem, a szakításom mennyire pozitív is tud lenni, mennyi erőt ad. Tervben van, hogy motivációs előadásokat tartsak, a szervezők is szeretnék – mondta a szakember.

Forrás: Blikk