Dobó Kata szakítani akart Zsidró Tamással
2019-02-15  /  Szerző:   /   Párkapcsolat A Kölcsönlakás című film díszbemutatóján Zsidró Tamás (55) a Blikknek elmondta: ugyan csak egyszer fordult elő, de párja, Dobó Kata (44) szakítani akart vele a vígjáték készítésének másfél éve alatt.Az elsőfilmes rendezőnő és leendő férje izgatottan várta a premiert, de előtte meséltek a forgatásról, valamint arról is, hogy bizony voltak nehéz pillanatok a feszített tempó miatt.

– Nagyon élveztem ezt a munkafolyamatot, meghatározó része lett az életemnek. Nyilván rengeteg energiát fektettünk bele, mert egy nagyon jó filmet, egy kiváló vígjátékot szerettünk volna bemutatni – mondta Kata.

Párja, Zsidró Tamás egyéb kulisszatitkokat is elárult, jelesül, hogy komoly kihívásokkal kellett megküzdenie a szerelmének. Sőt, a másfél éves kemény munka alatt volt egy nehéz periódus is kettejük között.

– Sokan, akik látnak egy werkfilmet, azt hiszik, a rendező munkája kimerül abban, hogy ül a székében és mutogat, mint egy karmester. Ennél jóval bonyolultabb és stresszesebb a feladat, ezt most én is láthattam – kezdte Zsidró Tamás. – A forgatás nem volt annyira kemény, de az utómunka és a film sajtója elképesztő energiákat igényel. Lenyűgözött, Kata milyen energiával és lelkesedéssel kezelte ezt az időszakot. Persze, voltak nehéz percek is, igaz, csak egyszer akart kirúgni a másfél év alatt, ami szerintem nem rossz arány.Végül szerencsésen túllendültek a krízisen, és a díszbemutatón ragyogtak a boldogságtól, Tamás büszkén csókolta meg kedvesét, aki az est főszereplője volt.

– A sok elfoglaltság mellett Kata annyi időt töltött a családjával, amennyit csak tudott, ez fantasztikus dolog tőle. Persze, én is sokban hozzájárultam ahhoz, hogy otthon a lehető legkevesebb stressz érje, mégpedig úgy, hogy megpróbáltam a nehéz percekben nem az agyára menni – mondta nevetve a mesterfodrász.

A díszbemutató iránt óriási volt az érdeklődés, a vörös szőnyegen a film minden szereplője és több sztár is feltűnt, így Liptai Claudia (45) és férje, Pataki Ádám (39), Ábel Anita (43) és Varga Viktor (31).Dobó Kata és Zsidró Tamás 2016 óta alkot egy párt, s bár a rengeteg munka néha megnehezíti a hétköznapokat, mindketten nagyon boldogok, így rövidesen szeretnék házassággal megpecsételni kapcsolatukat. A mesterfodrász annyit elárult, hogy úgy szeretné megszervezni a szertartást, hogy az Kata előtt addig maradjon titok, amíg csak lehet.

Forrás: Blikk