Várkonyi Andrea lett Magyarország leggazdagabb felesége
2021-09-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Pénteken örök hűséget fogadott egymásnak Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. A műsorvezető ezzel Magyarország leggazdagabb felesége lett.A 407,7 milliárd forintra becsült vagyonnal rendelkező üzletember kedvese egy igazán romantikus helyszínt választott a ceremónia helyszínéül, az alcsúti arborétumban mondták ki a boldogító igent. Szerencséjük volt, ugyanis a szeszélyes szeptemberi időjárás kegyes volt hozzájuk, s bár délutánra enyhén lehűlt a levegő és a szél is fújdogált, csodás őszi idő volt a nagy napon.

Már délelőtt érkeztek a vendégek, a legtöbben sötétített ablakú luxusautóval hajtottak be az arborétumba, de volt, akit kisbusszal hoztak, sőt még egy emeletes busz is behajtott a helyszínre. Körülbelül 100-200 vendég lehetett jelen a ceremónián, a Blikk úgy tudja, a jó hangulatról és zenéről Radics Gigi és Gönczi Gábor zenekara, a Smile gondoskodott. A finom falatok között birkapörkölt is volt, amelyet egy karcagi szakács készített el, aki korábban több fesztiválon is diadalmaskodott.

A csodás helyszínen megtartott lagzin minden olyan volt, ahogyan azt Andrea megálmodta, komolyzene szólt, a vendégek biztonságáról pedig őrök garmadája gondoskodott. Az egész arborétum körül biztonságiak álltak, a bejáratokat lezárták, sőt, már majdnem két héttel az esküvő előtt nem mehetett be látogató a területre. Hatalmas volt a titkolózás, a hét elején jártunk ott, és a biztonsági őrök azt közölték, hogy forgatás miatt zárták le az erdős részt. Azonban a helyiek tudták, hogy az évtized lakodalma miatt volt a nagy óvatosság.

– Sok esküvőt tartanak itt, de ennyi drága autót nem nagyon láttunk a környéken. Meg egy új, titkos bejáratot is készítettek, ami egyenesen a parkolóba visz – mondta egy helyi lakos a Blikknek a helyszínen.

Ez nem is oly meglepő, hiszen a Blikk munkatársai nem látták megérkezni sem az ifjú párt, sem a sztárvendégeket, nem kaptak lencsevégre vezető politikusokat sem, akik az útról a VIP-parkolóba hajthattak be.

Volt egy incidens is, Gulyás Balázs filmrendező, publicista megpróbált behajtani Suzukijával az egyik bejáraton. A kapunál megállították, ha nincs rajta a listán, nincs belépés! Tudomásul vette és félre is állt a kocsijával.

Andrea és Lőrinc kapcsolata amilyen hamar szökkent szárba, annál biztosabb volt. Már az elején tudni lehetett, hogy nem egy futó románcról van szó kettejük között. Bár nem voltak teljesen idegenek egymás számára, szerelmük tavaly kezdődött. Mészáros Lőrinc akkor már válófélben volt Beatrixtól, aki nem sokkal korábban Andrea főnöke volt a LifeTV-nél. Talán pont egy időpontra tehető Andrea felmondása a csatornánál és a kapcsolat elmélyülése is.Márciusban a műsorvezető a Mokka vendége volt, ahol gyűrűsujján egy méregdrága gyémántgyűrű volt látható. A Blikk úgy tudja, a tévés romantikus lánykérésen mondott igent Mészárosnak, a találgatások pedig azonnal beindultak, hogy mikor kelhetnek egybe. A nagy nap megszervezése nem kis munka, ráadásul akadt tennivalójuk bőven, hiszen a lagzi előtt egy építkezést kellett lemenedzselniük. A pár Budapest legelegánsabb és legdrágább részén vett házat, ahová Andrea a lányával, Nórival költözhet be, s itt kezdenek közös életet hármasban. Bár a pár nem titkolta, hogy együtt vannak, ritkán lehetett őket együtt lencsevégre kapni. Júniusban azonban kétszer is lefotóztak őket együtt, egyszer egy kézilabdameccsen, egyszer pedig Amalfiban, ahol kéz a kézben andalogtak.

– A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az – nyilatkozta Andrea a Hot! magazinnak.

A pár azóta közös vállalkozásba kezdett, júliusban céget alapítottak, így már nemcsak a magánéletben, az üzleti világban is együtt tervezik a jövőjüket. Barátaik szerint rendelkeztek vagyonuk sorsáról a ceremónia előtt, de az biztos, a tévésnek aranyélete lesz híresen nagylelkű párja mellett. Az esküvői ceremónia négy óra körül érhetett véget, akkor csendült fel ismét zene az arborétumban.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjét a fél ország figyelemmel kísérte, de persze, a titkolózás akkora volt, hogy csak a helyszín környékén „talált” információmorzsák adtak támpontot arról, mi is történik.

Úgy tűnik, Várkonyi Andrea mégis megkönyörült a közvéleményen, amely epedve várta már, hogy láthassa őt és a férjét esküvői ruhában, vagy igazából bármit, amit az évtized álomesküvőjének álompárjáról látni lehet, ezért Facebook oldalán megosztott pár képet a nagy napról.

A képek magukért beszélnek. A boldog pár egy virágkapu alatt állt: Várkonyi Andrea fantasztikus menyasszonyi ruhában, Mészáros Lőrinc pedig – az elmúlt időszak fogyózásának köszönhetően – maga a sportos elegancia szobra, igazi szívtipró; a kommentek között írják is, hogy valósággal megfiatalodott. A fotók felhasználása engedélyköteles, így nem használjuk fel azokat, de ide kattintva megnézheted őket.

Forrás: Blikk