Várkonyi Andrea férjéről áradozott
2024-02-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Várkonyi Andrea őszintén vallott a Mészáros Lőrinccel kötött házasságáról, soha nem hallott részleteket árulva el a kapcsolatukról.

A műsorvezető tisztában van vele, hogy a kapcsolatukról megoszlanak a vélemények, ezért is tartja fontosnak, hogy pár tévhitet eloszlasson a megismerkedésük körülményeiről, ugyanis sokan azt gondolják, Magyarország leggazdagabb embere miatta hagyta el korábbi feleségét. Először munkaügyben találkoztak, a szimpátia csak a válás után mélyült el.

Él az a tévhit, hogy miattam hagyta el a feleségét. Persze, ilyen is történt már a világon, szóval, ha így történt volna, bevallanánk. De nem így történt.

– A felesége kezdeményezte a válást 36 évnyi házasság után, amikor mi még éppen csak ismertük egymást egy munkából kifolyólag. A sorrend azért fontos, mert a családjába való megérkezésem nehezebb lett volna, ha miattam válnak el. A Life TV-nél dolgoztam, és talán kétszer találkoztunk mások jelenlétében. Aztán vezetőváltás volt a csatornánál, és nem úgy alakultak a dolgok, ahogy az az eredeti megállapodásban szerepelt, ezért ezen a ponton vele, mint tulajdonossal is egyeztetnem kellett, a felmondásomat terveztem az új feltételek miatt. Eközben indult el a válása, mi beszéltünk párszor, és természetesen megvolt köztünk a szimpátia, de még csak annyit sem mondott, hogy szép a szemem. Egyikünk sem akart volna többet egy nem tiszta helyzetben. Aztán azzal, hogy ő elvált, ez a szimpátia tovább tudott mélyülni, majd megérkeztünk egymás életébe – nyilatkozta Várkonyi Andrea.

Arról is őszintén beszélt, hogy bár sokan azt gondolják, csupán a pénz miatt házasodott össze férjével, ez egyáltalán nincs így, hiszen korábban is jó életszínvonalon élt.

„Valójában senki sem ismer minket, én pedig tudom, hogy nemigen változtam az elmúlt években. Tény, hogy anyagilag jobb helyzetbe kerültem, de nekem mindig voltak tévés munkáim, reklámszerződéseim, pszichológusként is dolgoztam, folyamatosan képeztem magamat. Ezzel azt akarom mondani, hogy korábban sem éltem rosszul, akkor is megteremtettem egy jó életszínvonalat, amikor külön mentünk a lányom, Nóri édesapjával” – fejtette ki, hozzátéve: a hétköznapjait is ugyanúgy éli, mint korábban.

Kivéve persze azt, hogy egy fantasztikus házasságban élek. Olyan új dimenzióba kerültem egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett, amire a korábbi kapcsolataimban nem volt példa.

„Mindent meg tudunk beszélni, minden körülmények közt összekapaszkodunk, és a legnagyobb tisztelettel vagyunk egymás iránt” – tette hozzá a műsorvezető.

Az interjúban többek között arra is választ adott, hogyan fogadta a családja a párját, Mészáros Lőrincet.

„Hát, nem mondom, hogy nem lepődtek meg a szüleim, de inkább az érdekelte őket, hogy milyen ember valójában Mészáros Lőrinc. Hamar meggyőződtek arról, hogy nekem való. Nóri is jól fogadta, ma pedig több mint kiváló a viszonya Lőrinccel. A férjem érdemeit élteti, hogy egy kamasz gyerekkel így meg tudta találni a hangot. Kiváló érzékkel tudta Nórira bízni az ő közeledési ritmusát, elképesztő türelme van, nyugalom veszi körül, teret adott a lányomnak arra, hogy megismerhesse.”