Inti megszólalt az új szerelméről
2024-02-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

TNT Intire a szakításai után ismét rátalált a szerelem. Egyelőre még nem árult el sokat a választottjáról, de hamarosan bemutatja majd a nyilvánosság előtt is.

Sáfrány Emese és Zuber Krisztián (Inti) 2022 nyarán hozták nyilvánosságra, hogy egy párt alkotnak. A légtornász a nehéz időszakokban is támogatta a kedvesét, amikor annak a szívével kellett kezelésekre és műtétekre járnia. Úgy tűnt, minden a lehető legjobban alakul köztük, ám egy idő után eltűntek az Instagram-oldalaikról a közös képek. Később pedig a találgatásokra a légtornász mindössze ennyivel reagált:

"A pletykákat kívánom elkerülni, így szeretném veletek megosztani, hogy Intivel a kapcsolatunkat végleg lezártuk" – fogta rövidre.

Ezt követően tavaly nyáron már a volt televíziós, Nyul Zsuzsa oldalán találta meg a boldogságot a TNT zenésze, de úgy látszik, az a kapcsolat is zátonyra futott, mivel most már egy másik nő rabolta el a szívét.

– Zsu és Inti kapcsolata hamar véget ért, ami nem csoda, hiszen Inti nagyon népszerű a hölgyek körében. Nem sokkal azután, hogy a nyilvánosság előtt is vállalták a vonzalmukat, rájöttek, hogy mégsem egymást keresik az életben, Inti pedig hamarosan újra kutatni kezdett az igazi után – mesélte lapunknak egy ismerős.

A titokzatos új hölggyel nagyon egymásra találhattak, ugyanis már el is utaztak romantikázni Barcelonába. Inti új kedveséről annyi derült még ki, hogy Dalmának hívják és a korábbi választottjaihoz hasonlóan már van egy gyermeke, de az előadót ez cseppet sem zavarja. Bár eddig nem szólaltak meg a kapcsolatukról, Inti annyit megemlített, hogy hamarosan mindenre fény derül.

Azóta nekem van egy párom, most már több mint egy hónapja. Hál' Istennek nagyon jól megvagyunk, egyszer, amikor úgy alakul, akkor majd be fogom mutatni.