Tóth Dávid egy titokzatos nőbe szerelmes
2024-02-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az egykori Nagy Ő, Tóth Dávid újra szerelmes.

Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes magyar kajakozó a kiváló eredményei mellett a tévés szerepeléseiről is ismert. Ő is feltűnt a Nagy Ő című párkereső realityben, ahol szépséges hölgyek versenyeztek a szívéért. Ennek ellenére sokáig magányos maradt a sportoló, egészen mostanáig. Ugyanis elárulta, hogy bizony foglalt a szíve.

Tóth Dávid új párja

A sportoló az interjú során érintette a család témát, és megemlítette, hogy a szülei néha már utalnak arra, hogy szeretnének már unokázni. Azzal viccelődnek, hogy Tóth Dávidot az öccse már megelőzte, akinek két gyermeke is van. Így terelődött a szó sportoló magánéletére, amiből kiderült, hogy bár még nem vállalták fel nyilvánosság előtt a kapcsolatukat, egy csinos hölgy már bizony elrabolta Tóth Dávid szívét.

Annyit lehet tudnia a világbajnok szerelméről, hogy civil hölgy, akit még óv a ráirányuló figyelemtől Tóth Dávid. A kapcsolatuk azonban már olyan komoly, hogy a sportoló ezen a hétvégén mutatta be őt a szüleinek, akik gyorsan megtalálták a közös hangot.