Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor sírva búcsúztak egymástól
2019-07-10  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Egy évvel ezelőtt szakított Bochkor Gáborral Várkonyi Andrea, aki azóta felmondta a televíziós állását és pszichológusként lediplomázott. Hogy mi minden történt még vele, arról az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt.

Varkonyi Andrea

Andrea a 2018-as évre úgy emlékezett vissza, mint eddigi legnehezebb időszakára, hiszen minden megváltozott körülötte. Ám december utolsó napjával teljesen új életet kezdett, és mára helyreálltak körülötte a dolgok.

Tavaly kezdődött minden rossz azzal, hogy az év elején elvesztette a testvérét, majd jött a szakítása Bockhor Gáborral, azóta pedig munkahelyet is váltott.

„Nem indulatból történt, ez nem úgy ért véget, hogy tányért csapkodtunk. Amikor ő tavaly elutazott a szakításunk után, én vittem ki a reptérre, ahol sírva búcsúztunk el egymástól ott. S meg volt beszélve és tudtuk, hogy mire ő hazajön, én addigra elköltözök, mert így talán kevésbé fájdalmas” – mesélte Andrea, hozzátéve: azóta jó a kapcsolatuk, de a kommunikációjuk csak a közös kislányukra, Nórira korlátozódik.

Varkonyi Andrea

Arról is beszélt az egykori műsorvezető, hogyan talált rá a tanítás. A szegedi tehetséggondozó elnökségének volt a tagja már hosszabb ideje, amikor felvetődött, hogy ő tartsa a jogi kar önismereti kommunikációs technikák kurzusát. Mint kiderült, Andrea nem a szigorú tanárok közé tartozik, inkább felkészíti a diákokat, hogy jól tudják venni az akadályokat az egyetemen.

A jövőre nézve is vannak tervei: továbbra is azokat a tevékenységeket szeretné folytatni, amit most csinál, hiszen szeret több lábon állni, az ad neki biztonságot.

„Csinálom, amiket most csinálok, tehát mindig nagyon sok mindent csinálok, ez az oktatás, rendezvény, rendelek pszichológusként, viszünk kollégákkal csoportokat. Most van egy rovatom az egyik hetilapban, tehát sok minden van” – sorolta Várkonyi Andrea, hozzátéve: a tévézés nélkül is megvan, és oda csak akkor menne vissza, ha valami tényleg igazán megtetszene neki.
Forrás: Blikk