Várkonyi András meglepetéssel készül az aranylakodalmára
2023-07-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Várkonyi András közel 50 éve vette feleségül a szerelmét, akivel máig töretlen a kapcsolatuk. A hosszú évtizedek alatt jól megismerték egymást, így könnyedén túllépnek a mindennapi gondokon. A színész szerint ez leginkább a felesége türelmének köszönhető.

„A titok nyitja a feleségemnél van: azt gondolom, nem vagyok könnyen kezelhető ember. Néha nyűgös vagyok, de úgy érzem, a kor türelmesebbé tett. Azt első időszakban persze volt, amikor megőrültünk egymástól. A feleségemnek remek természete van. Néha morgunk egymásra, de ezekre általában legyintünk egyet. Nálunk is előfordulnak feszültségek, de ezeken az apró kis torzsalkodásokon könnyedén átlépünk, majd elfelejtjük, s nem is hozzuk később szóba” – fejtette ki András, aki a feleségével jövőre ünnepli az ötvenedik házassági évfordulóját, de már most készülődik rá.

„Gondolkodom valami csacsiságon. A feleségem nem annyira ünneplős, tehát biztosan nem rendezünk valami nagy csinnadrattát. Azt meg gügye dolognak tartom, hogy újra elvegyem feleségül. Inkább egy ilyen kedves, néhány napos utazásra gondolok. ahol tudunk pihenni és jókat enni. De még van időm ezt kitalálni” – mondta a színész.