Varga Viktor örül Cinthya Dictator boldogságának
2022-09-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Varga Viktor korábban egy párt alkotott Cinthya Dictatorral, és bár már évekkel ezelőtt szakítottak, az énekesnek még mindig nagyon fontos volt kedvese boldogsága.

Cinthya és Viktor hat éven keresztül éltek párkapcsolatban, és noha három évvel ezelőtt szakítottak, úgy tűnik, a jó viszony megmaradt kettejük között. Azóta az énekesre is rátalált a szerelem, Cinthya kezét pedig nemrégiben megkérte a kedvese, Molnár Tamás.

Viktor soha nem hitt a házasságban, ami szerinte mára teljesen feleslegessé vált. Korábban elmondta, ettől függetlenül sajnálja, hogy ő anno nem vezette oltár elé Cinthyát.

„Alapvetően a házasság intézményét elavult dolognak tartom. Korábban kiválóan tudták arra alkalmazni, hogy vagyonokat vonjanak össze, de mostanra ez véleményem szerint az érvényét vesztette. Ennek ellenére a nőknek ez egy nagyon fontos pillanat az életükben, az összekötő ceremónia pedig valóban gyönyörű dolog, amit sajnálok, hogy én nem adtam meg neki” – mondta az énekes.

Ám Varga Viktor most nagyon örül annak, hogy Cinthya boldog, és szerinte tökéletesen kiegészítik egymást Molnár Tamással.

"Láttam, hogy Cinti el van jegyezve, újra. Én voltam az első, és a Hófehér című dalt neki írtam még annak idején. Nagyon boldog vagyok attól, hogy ez most neki sikerülni fog, mert látom, hogy nagyon szeretik egymást. Láttam, jó helyeken járnak, és igazi összhang van köztük. Én szeretem őt, és szeretném, hogy ha boldog lenne"– mondta Viktor a Borsnak.