Válságban lehet Judy házassága
2022-11-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Különös jelentéstartalommal bíró bejegyzést tett közzé a napokban Molnár-Kis Judit, művésznevén Judy. A Groovehouse énekesnője október 30-án ünnepelte a 48. születésnapját, ám a róla készült friss fotók – és a rajongók – szerint az énekesnő legalább húsz évet letagadhat a korából.

De nem is a külső volt a feltűnő Judy Instagram-bejegyzésében, inkább a mondanivaló. Az énekesnő a múlt lezárásról írt a születésnapi posztjában, kiemelve, hogy kilencévente fejlődik, változik az emberi élet, ő pedig az egyik ilyen periódus végéhez ért.

„Én ezen nap végéig a 9-es személyes évemben vagyok/voltam, ami talán életem egyik legszörnyűbb és legnehezebb éve volt. De most eljött az idő, és holnaptól jöhet az 1-es év, vagyis az új kezdet éve – fogalmaztott az énekesnő. „Örülök, hogy sok barátom van, és hogy számíthatok rájuk, és akkor is segítő kezet nyújtanak, ha nem kérem… (...) Tudom már, kik azok, akik minden feltétel nélkül a 'kezemet' fogják!”

A Groovehouse sztárjának gondolatai sokak szerint a magánéleti válságára utalhatnak, a Blikk pedig egy közeli forrásból megtudta, hogy az énekesnő és férje, Balázs házassága ingatag lábakon áll, és jelenleg is nehéz periódust élnek át.

– Judy és Balázs kapcsolata évek óta hullámzó. Vannak nehezebb időszakaik, a válás gondolata is többször felmerült már. Mi, barátok, abban reménykedünk, hogy ezúttal is sikerül megmenteniük a házasságukat – mondta el a Blikknek egy, a párhoz közel álló barát.

Az énekesnő már túl volt egy váláson és számos csalódáson, amikor 2008-ban megismerkedett a nála tizenkét évvel fiatalabb férfivel, akivel éveken át idillinek tűnt a kapcsolata. 2011-ben összeházasodtak, és még abban az évben megszületett a lányuk, Maja. Idővel kiderült, a felszín alatt az évek során komoly magánéleti gondokat oldottak meg, amiről idén januárban Judy a Best magazinnak mesélt.

– Voltak komolyabb összezörrenéseink is, mélypontok, amikor mindkettőnknek eszébe jutott a válás is – fogalmazott akkor a lapnak, hozzátéve: a közös emlékek mindig átlendítették őket a holtponton.

Ahogy tízéves lányuk, Maja is, aki – akárhogyan is döntenek – örökre összeköti a párt. Árulkodó, hogy Judy az utóbbi hónapokban nem osztott meg közös képet, információt a családi életükről, jóllehet korábban sokszor megörvendeztette efféle felvételekkel a rajongókat. A Blikk az Instagram-bejegyzés megszületését követően kereste Judyt, akit arról szerettek volna kérdezni, hogy információik és a bejegyzésben írtak között van-e átfedés. Az énekesnő időt kért, majd napokon át a többszöri megkeresésükre sem reagált. Végül a menedzsere vette fel a telefonját, közölve, az énekesnő egyelőre nem szeretne nyilatkozni a posztban leírt nehézségekről, helyette a Groovehouse zenekari próbáira kíván koncentrálni.

– Ezzel kapcsolatban ő most még nem nagyon nyilatkozna, nem szeretné felfújni ezt a dolgot. A bejegyzés témája egyelőre nem aktuális – mondta a Blikknek Bognár Tibor.