Stana Alexandra a Meggyes Dáviddal való kapcsolatáról mesélt
2022-11-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Stana Alexandra és Meggyes Dávid szerelme nagy port kavart idén, ám a megpróbáltatásokon sikerült túljutniuk. Azóta szépen összecsiszolódtak, noha vannak kisebb-nagyobb viták közöttük.

A kezdeti nehézségek ellenére a Dancing with the Stars profi táncosnője úgy érzi, boldogabb, mint valaha, és egyáltalán nem bánja, hogy volt az életében egy olyan időszak, amikor sorra kellett helyt állnia különböző helyzetekben.

– Kellenek a mélypontok, amelyek hatására az ember megválaszol magában kérdéseket, megfogalmazza, mit is keres az életben. Rájöttem, hogy mindig is ezt a fajta boldogságot kerestem, amit most élek. Most tudom igazán megbecsülni, ami körbevesz. Boldog és kiegyensúlyozott vagyok, mint eddig soha – kezdte Alexandra, majd azt is megosztotta, hogy jelenleg milyen a kapcsolata a párjával, Dáviddal.

– Összehangoltuk a szokásainkat, az életünket, gördülékenyen megy minden. Persze, akadnak viták, mert szenvedélyesek vagyunk. Nőből vagyok, szoktam hisztizni. Dávid nem veszekedős típus, de nála is ki tudom húzni a gyufát. Olyankor szépen helyrerak, hogy ezt ne csináljuk egymással – fejtette ki, hozzátéve: szerinte ő az, aki inkább generálja a feszültséget.

A táncosnő a HOT! magazinnak adott interjújában azt is elárulta, hogy rendszeresen szerveznek közös programokat Dáviddal, valamint táncpartnerével, Iván Bencével is. Ha tehetik, a próbák után elmennek feltöltődni a parkba, Bence pedig rendszeresen szurkol Dávid focimeccsein.