Zimány Linda kudarcként éli meg a párkeresést
2022-11-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Ha belahalt volna, akkor is a maximumot akarta kihozni magából Zimány Linda, de nagy teher esett le a válláról, amikor maga mögött hagyhatta a Dancing with the Stars műsorát. A modell úgy érzi, rányomta a bélyegét a felkészülésére a magának való túlzott megfelelés.

Zimány Lindának október végén, másodikként kellett távoznia a TV2 táncos műsorából. A műsorvezető a kiesése után a HOT! magazinnak árulta el, hogy öt éve jár pszichológushoz. Megtanulta, nem kell mindenkinek megfelelnie, és ha fejlődni szeretne, érdemes segítséget kérnie.

– Húsz éve vagyok ismert, tinédzserként extrovertáltabb voltam, és sokat kellett azért tennem, hogy a szereplések és az engem ért támadások miatt ne sérüljön a személyiségem. Egy szenvedélyes tangóban szerettem volna mindezt eltáncolni – mesélte el a lapnak Linda, akit arról kérdeztek, a Dancing with the Starsban, hogy miért akart bensőségesebb témát feldolgozni.

– Sokszor sokkos állapotba kerültem, rosszul esett, amikor a felnőttek ítélkeztek felettem. A korral jött a felismerés, hogy nem mindneki szeret, nem mindenki kedves, de nem is kell mindenkinek megfelelni.

A modellnek sokat segítettek a szülei, hogy mindezen túl tegye magát.

– A szüleim nagyon a földön járnak, szerető hátteret biztosítanak, valamint az elmúlt öt évben járok pszichológushoz, ami fontos témákat hozott elő. Rájöttem, hogy a korábbról eltemetett sérelmeim okozták az elakadásaimat – mesélte Linda, aki azt is elmesélte, hogy a terápia hatására megnőtt az önbizalma: saját vállalkozásba kezdett, és elindította saját ruhamárkáját.

Linda elmondta azt is, hogy magát munkamániásnak tartja, de úgy érzi, ha eljön az idő, félre tudja tenni a dolgokat.

– Egyedülállóként gyakran esem abba a hibába, hogy túl sokat dolgozom. Ha gyerekem lesz, majd szeretném én elvinni az óvodába, iskolába, és csak addig dolgoznék, amíg ott van – húzta alá a népszerű modell.

Linda elmesélte, hogy jelenleg kudarcnak élni meg a párkeresést, mert már talákozott olyan férfival, aki hamar feladja az ismerkedést.

– Régimódi lány vagyok, szeretem, ha a férfi udvarol, időt szán arra, hogy megismerjük egymást. Ebben a felgyorsult világban nehezen tudom elfogadni, hogy volt, aki már tíz nap után azt javasolta, hogy utazzunk el együtt... Azt tapasztalom, hogy nehéz a férfiakkal, sokan érzelmileg megközelíthetetlenek, vagy három hét után feladják – mondta a modell a lapnak, aki biztos benne, hogy elérkezik az ő ideje, és lesz olyan férfi az életében, akivel lesz idejük kiismerni egymást.

– Biztosan fog eljön az, aki kíváncsi rám, akivel lesz időnk. (...) Akivel mindenről tudunk beszélni, a csillagászattól az autókig. Múzeumba ezer éve nem vitt el senki! – jegyezte meg Linda.

– Most kicsit aktívabb lettem, visszaírogatok azoknak, akik az elmúlt két hónapban kerestek, igyekszem kimozdulni, vacsorákra járni, és újra nyitott szemmel járok.

Zimány Linda elárulta, volt az elmúlt időszakban, aki megpróbálta hódítani a szívét. „Egy évig találkozgattunk valakivel, de egy ponton megállt a kapcsolat. Nem volt annyira intenzív, lassan is fejlődött. Elköteleződési problémákat véltem felfedezni nála.

– Azt vettem észre a randizásnál, hogy sok férfi csak nyalogatja a sebeit, előrevetítik a félelmeiket, elmondják, miért nem biznak a nőkben. Nem akarok a terapeutájuk lenni, azt mindenkinek magának kell megoldania – hangsúlyozta.

Amikor Linda bemutatkozott a Dacing with the Starsban, megörült a táncparnerének. Arra a kérdésre, hogy nem alakult-e ki ő és Bődi Dénes között több, mint barátság, azt felelte:

– Kellemes meglepetés volt, valóban örültem, de nem jött meg a szikra.