Válásuk részleteiről vallott Papp Gergő
2020-06-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tizenhét év után a legnagyobb szeretetben és békében szakított feleségével Papp Gergő (47).

Pimasz úr és Judit házassága az elmúlt években válságba jutott, amelyet a pár nem is titkolt. Bár próbálták megmenteni a kapcsolatukat, végül úgy döntöttek, megadják az esélyt maguknak és egymásnak, hogy más oldalán találják meg a boldogságot – ami sikerült is.

– Szerettem volna, ha tőlem tudják meg az emberek, hogy Judittal már nem vagyunk együtt. Két napja fogalmazódott meg bennünk, hogy nem akarunk titkolózni, lehajtott fejjel menni az utcán, mintha valami rosszat tennénk vagy megcsalnánk a másikat – mesélte lapunknak az RTL Klub műsorvezetője, aki a Reggeliben, élőben beszélt először válásáról, amellyel mindenkit megdöbbentett.Gergő két éve mesélt először arról, hogy házasságában nehézségek adódtak. Feleségével, Judittal hosszú évekig dolgoztak együtt, lényegében ketten csinálták a Pimasz úr ottalszik című műsort, így szinte minden percüket együtt töltötték, amely feszültséghez vezetett. Érezték, hogy szünetet kell tartaniuk, ezért a család Szigligetre költözött, de Gergő ingázott Budapest és a Balaton között.

– A távkapcsolat lehetőséget adott arra, hogy kiderüljön, mi lesz velünk. A sors alakította így, mi pedig rengeteget beszéltünk arról, mit is szeretnénk. Terápiára nem jártunk, de nem adtuk fel az első nehézségnél – árulta el Gergő, aki új kapcsolataikról is mesélt.

– Érdekes, hogy Judittal szinte egyszerre találtunk új párt. Úgy is hozhatta volna az élet, hogy alkalmi kapcsolataink lesznek, de már a legelső alkalommal tudtam, amikor a mostani párommal találkoztam, hogy ez komoly. Így volt ez Judit és az ő párja esetében is. Három hónapja vagyunk együtt, civil, de ha eljön az ideje, többet is mesélek róla.

A múlt hét végén Gergő már találkozott felesége új kedvesével is, valamint fiuk, Ábel (13) is megismerhette szülei új párjait.

– Mindenki nyitott volt, jól éreztük magunkat, szerintem jól sült el a találkozás. Judittal jó a viszonyunk, a közös képeinket sem veszem le a közösségi oldalamról, hacsak nem kéri, és a közös programok sem maradnak el – mondta a riporter.

 

Sőt Gergő szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a jövőben újra együtt dolgozzanak Judittal. 

– Ha úgy alakul, hogy Pimasz úr ottalvós műsora visszatér és Judit is szeretné, szerintem jól tudnánk együtt dolgozni. Sőt jobban, mint korábban, mert nem lenne ott annak a terhe, hogy egy pár vagyunk – magyarázta Papp Gergő, aki a válás részleteiről még nem egyeztetett feleségével.

– Azt gondolom, hogy ez is szükséges ahhoz, hogy mindketten tiszta lappal tudjunk új életet kezdeni.

Forrás: Blikk