Korda Györgyék 39 éves házassági évfordulójukat ünnepelték
2020-06-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Karanténban ünnepelte a házassági évfordulóját Balázs Klári és Korda György. A bezártság azonban nem viselte meg a házasságukat, így is minden percüket együtt töltik. Balázs Klári elmondta, kétszer is kikosarazta Gyurit, de amikor igent mondott, életre szóló döntést hozott. A szerelmük 1980-ban kezdődött, amikor Klárika a Halló, itt Korda György! című balatoni turnéján Gyuri vokalistája lett.

„Negyven éve szerettünk egymásba, és egy év­vel később örökre megfogadtuk, hogy jóban és rosszban együtt maradunk, ami működik, hiszen az­óta tart a házasságunk” – mesélte Korda György.

Szinte már eggyé váltak az évtizedek alatt, ahogy ők fogalmaztak egyformák, úgy szeretik egymást, ahogy vannak. Ezért nem okozott gondot a koronavírus miatti összezártság számukra, s idén az évfordulót is otthon ünnepelték.

„Mi még nem megyünk sehova, idén elmarad az elegáns vacsora, de így is tökéletes az évfordulónk. Sajnos, virágot sem tudtam venni Klárinak, de nem bánja, nem várja el tőlem, majd ha vége lesz a járványnak, bepótoljuk. Most pedig itthon kettesben ünnepelünk” – mesélte a férj.

A Bors megkérdezte a házaspárt a hosszú házasság titkáról: kiderült, hogy Korda Gyuri számára négy évtizede Klárika a legszebb, így egyáltalán nem okoz problémát, hogy a nap huszonnégy óráját és a színpadot is megosztják egymással.

„Jóban és rosszban együtt lenni, ha nehéz, akkor is kitartani, az örömöket együtt megélni. Nekünk nem volt új az, hogy a nap huszonnégy órájában együtt vagyunk, mert együtt vagyunk a munkában és mindenhol. Mi már eggyé váltunk az évek alatt, és én nagyon büszke vagyok a feleségemre, aki négy évtized után is a legszebb nő, akibe a mai napig szerelmes vagyok” – nyilatkozta Korda György.

Forrás: Blikk