Válása után ismét férjhez ment Sebestyén Kátja
2021-07-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sebestyén Kátja 2019 őszén, a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában vált országszerte ismertté.

Az énekesnő már akkor is többször beszélt arról, hogy házassága sok hullámvölgyet megélt, de a problémáikat mindig meg tudták oldani. Tavaly azonban még is úgy alakult, hogy a Kátja és férje 16 év házasság után külön utakon folytatták tovább, idén áprilisban pedig hivatalosan is elváltak. Most azonban meglepő poszttal jelentkezett az Instagramon: az énekesnő pár hónappal a történtek után ismét férjhez ment.

- Egy hosszú korszak vége... "Házasságuk felbontására irányuló kérelmük jogerőre emelkedett, fellebbezésnek helye nincs!" Szabadság! Akár férjhez is mehetnék - írta Kátja tavasszal a közösségi-oldalán.

Kapcsolatukat a koronavírus-járvány miatti állandó összezártság is megtépázta.

- A koronavírusos „maradj otthon” tette a pontot az i-re, nagyon nehéz volt egymással ennyi időt úgy együtt töltenünk bezárva egy lakásba, hogy nincsenek azok a dolgok, amik régebben kompenzálták a boldogságunk hiányát. Azok a programok, barátok, rendezvények, történések, amik elviselhetővé tették addig az életet, mind megszűntek – mondta az énekesnő még tavaly augusztusban a Blikknek.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sebestyén Katja (@katjasebestyen) által megosztott bejegyzés


Kátja végül egy gyermekkori barátjában lelt igazi lelki társra, szerelmük pedig annyira tartósnak bizonyult, hogy július 17-én feleségül ment hozzá. Az eseményt a hivatalos Instagram-oldalán esküvői fotóval jelentette be.

Forrás: Blikk