Balerina cipő – a tökéletes cipő nyári napokra
2021-07-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Ajánló

A balerina cipők talán soha nem voltak ennyire népszerűek, mint az idei szezonban, de már évek óta berobbantak a divat világába. A mai modern nők állandóan rohannak, így sokan döntenek emellett a cipő mellett. A tervezők éppen ezért rukkolnak elő évről - évre újabb és újabb modellekkel, hiszen látják és tapasztalják, hogy minden korosztály egyik legkedveltebb nyári lábbelije a balerina cipő. Amely cipő egy elegánsabb és egy lazább outfitben is maximálisan megállja a helyét.
Mikor, hol és mivel viseljük? 

Ma már nem csak a klasszikus, lapos sarkú balerina cipőkkel találkozhatunk a piacon, hanem a kissé magasabb sarokkal ellátott balerina cipővel is, amely tökéletes passzol egy sötét kosztümmel vagy blúz és nadrág vagy szoknya összeállítással. Az elegánsabb megjelenést teszik lehetővé az egyszínű, a sötétebb és mindenféle díszítést, mintát nélkülöző lábbelik. A nyár kedvenc színe a bézs. Ebben a színben sokféle stílusú balerina cipővel találkozhatunk mind fazon, mind pedig a cipő anyagát illetően. Választani viszont nem lesz könnyű, mert valóban nagyon sokféle stílusú balerina cipő elérhető az üzletekben és sokáig fogunk dilemmázni, hogy melyiket is válasszuk.

A kezdetek kezdetén talán a fiatalok kezdték el viselni a balerina cipőket a ma oly divatos slim típusú farmerrel. Jól is tették, hiszen egy balerina cipő szinte csak az ilyen farmerral mutat jól. Egy bővebb fazonú nadrág eltakarja a lábbelit és úgy tűnünk majd benne, mintha mezítláb lennénk. A legjobb, ha a nadrág szára csak a bokáig vagy a fölé ér, mert így a cipő is maximálisan fókuszba kerülhet.

A balerina cipő sokoldalú, így nem csak slim farmerrel illik, hanem tökéletes kiegészítője a mini vagy maxi szoknyának és a ruhának is. Alkalmi lesz a megjelenésünk, ha egy lakk vagy egy bőr balerinát választunk, míg egy baráti találkozóhoz, a nyaralásra egy vékonyabb, szellős anyagból készült balerina cipőt is választhatunk az outfitünkhöz.

A nyárnak vannak színei. Alapvetően az élénk színeket soroljuk ide, mint a sárga, a piros, a zöld, a kék, a pink, a lila, a citromsárga, a narancssárga. A balerina cipők színpalettája meglehetősen változatos, így biztos nem csalódunk, ha valami kellemes, üde színű balerina cipőt szeretnénk vásárolni.

Mint ahogyan az emberek között is vannak az egyszerűséget preferálók és a giccsesebb dolgokat kedvelők, így a balerina cipők egy része sem maradt csak az egyszerű, sima, letisztult, mindenféle kiegészítőt nélkülöző darab. A hagyományosabb stílust képviselő modellek mellett megjelentek az olyan balerina cipők, amelyeken masni, glitter, gyöngyös díszítés is megtalálható, illetve a „lyukacsos” változatok, amelyek még jobb szellőzést biztosítanak a női lábaknak. Alapvetően ez a jellemző elmondható mindegyik típusú balerina cipőről. Nem csak kényelmesek, de kitűnő szellőzést is biztosítanak. Talán emiatt is kedvelik a hölgyek annyira ezt a női cipőt.

A romantikát kedvelő nők sem fognak csalódni, ha balerina cipőt szeretnének nyárra, mivel a csipkés balerina cipők is piacra kerültek és töretlenül hódítanak.

Nyári cipőből sosem elég. A balerina cipőt kedvelők tudják, hogy ebből a típusú cipőből nem elég egy klasszikus fehéret vagy feketét beszerezni. Érdemes több színben is beruházni, mert akármilyen is a nyári outfitünk, egy pár balerina cipő nagyszerűen kiegészíti azt.

Ha többféle fazonban, stílusban és színben keresel balerina cipőt, akkor a CCC webshopja, vagy szaküzlete lesz számodra a megfelelő választás, hiszen széles kínálattal rendelkeznek. A számok is önmagukért beszélnek, ugyanis 2020-ban több mint negyven millió cipőt értékesítettek.