Vajna Tímea elárulta, ki az a titokzatos férfi, akivel lencsevégre kapták
2020-01-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Először beszélt arról a titokzatos férfiről Vajna Tímea (37), akivel néhai férje, Andy Vajna (†74) sírjánál fotózta le a Bors múlt vasárnap. Az özvegy eddig nem nyilatkozott a történtekről, ami kapcsán szárnyra kaptak a találgatások: vajon milyen kapcsolat fűzi a fiatal milliárdoshoz? A Blikkben azonban megtörte a csendet, elmondta, miért készülhetett róluk a közös fotó, és nyilatkozott is a férfiról.

"Zoli azért volt ott a férjem sírjánál, mert nyolc éve barátok voltak, és ő is kiment többször a sírhoz, egyedül is. Mivel nagyon szerette és tisztelte Andyt, vasárnap ő is ki akart menni a temetőbe. Ezért megkértem, hogy segítsen kihozni a nagyimat és a bejáró nénit, mert nem fértünk volna el egy kocsiban" – nyilatkozta a Blikknek Tímea.

A Blikk úgy tudja, a férfi valóban nagyon jó kapcsolatot ápolt Andy Vajnával, gyakran utaztak együtt Amerikába. Ugyanakkor nem csupán barátok voltak, többször szóba került köztük az üzlet is, mivel a tehetős fiatal korábban be akart szállni a producer budapesti japán éttermébe. Így talán kevésbé meglepő az a videó, amit az özvegy nemrég Instagram-oldalán osztott meg. A felvételen ugyanis Tímea és Zoltán egy autóban ül, és azt írják, üzleti megbeszélésük van a Nobu kapcsán. A Blikk megkereste az özvegyet, aki elárulta, milyen közös tervei vannak a férfival.

"Andyvel tárgyalt Zoli már korábban, és hónapokkal ezelőtt engem is megkeresett, hogy érdekelné a Nobu Budapest. Mivel jól ismeri az étteremlánc amerikai tulajdonosát, így örömmel dolgoznának vele. Befektetne és megújítaná a helyet belülről, és átalakítaná a bárt, hogy még fiatalosabb, trendibb legyen. Jelenleg az étterem ügyeinek átvilágítása folyik, és azután Zoli eldönti, hogy megveszi-e az éttermet vagy csak valamennyi tulajdonrészt" – nyilatkozta Tímea a Blikknek.

 

Zoltán egyébként nem először tűnt fel az özvegy közösségi oldalán. Egy évekkel ezelőtti videóban is felbukkant már, amelyen az látszott, hogy Andyvel, Novák Henriett (34) színésznővel és Papp Tímea (46) táncosnővel utazott együtt egy magángépen. 

Már csak néhány napja maradt arra, hogy az itthoni ügyeket elintézze és a családjával legyen Vajna Tímea, hiszen hamarosan vissza kell mennie az Egyesült Államokba. Az özvegy ugyanis azon van, hogy megszerezze az amerikai állampolgárságot, Los Angelesben szeretne új életet kezdeni. Férje filmes projektjein dolgozik majd tovább, de első feladata az lesz, hogy megtalálja magának a megfelelő otthont a tengerentúlon.

Forrás: Blikk