UV-körömlakk: a tartós nyári trend
2022-05-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

A nyárias hőmérsékletek az új UV-körömlakkok tesztelésére inspirálnak minket. Így kombinálhatod egymással a lakkokat egy tartós és látványos manikűrhöz.

 

UV-körömlakk: így készítheted el a manikűrt otthon LED-lámpával vagy anélkül

Hogy a manikűr elkészítéséhez szükség van-e LED-lámpára, az a körömlakktól függ. Sok UV-géllakk lámpa nélkül is megszárad. Más fajtáknál viszont minden réteget LED-fény alá kell tenni, így a lakknak kb. egy percre van szüksége ahhoz, hogy megkössön. Mindegy, hogy milyen manikűrről van szó, fontos a jó alapozó- és fedőlakk, hogy az eredmény szép sima és barázdamentes legyen. Az UV-lakkok különösen praktikusak nyáron, amikor a kezek sokat áznak a vízben, és nagyobb a veszélye a lakk lepattogzásának. Ezek a körömlakkok akár 21 napig is hibátlan és csillogó manikűrt biztosítanak. Ezért teljesen felesleges a neszeszeredben körömlakklemosót és a vattalabdácskákat magaddal vinni a nyaralásra. Tipp: ha azt tapasztalod, hogy a lakkok először a körmeid végén pattognak le, akkor a manikűr utolsó lépéseként erősítsd meg a körömvégeidet egy kevés fedőlakkal.UV-körömlakk: ezek a tavaszi és nyári trendszínek

Imádjuk az új trendszíneket! A nyáriasan barna bőrhöz különösen szépen illik a kékes-lilás árnyalat. Viszont az élénk vörös és narancsos árnyalatok is remekül passzolnak a nyári outfitekhez.

A legdivatosabb nyári manikűr: a colourful french

Csodálatosan művészi színes francia manikűr, a klasszikus nude-fehér kombináció egy modernizált változata. A lookhoz körmönként két színre van szükség. Ügyeljünk arra, hogy ezek ne nagyon hasonlítsanak egymásra. Ezt a két színt használhatjuk az egész manikűrhöz, vagy aki szereti a színes, szivárvány körmöket, az minden körmét másik két színnel is kifestheti. Először vigyünk fel egy réteg UV-alapozó lakkot, és hagyjuk körülbelül egy percig kötni. Erre két réteg színes lakk jön. A rétegek között várjuk ki a száradási időt. Pöttyintsünk egy kevés körömlakkot egy zselépárnára vagy egy sminkszivacsra, majd a körmök hegyét óvatosan nyomkodjuk bele. Egy szép félhold alaknak kell a körömvégeken kirajzolódnia. Ezt a réteget is hagyjuk megszáradni, utolsó lépésben pedig egy fedőlakkal fixáljuk a manikürt. A tartós lakknak köszönhetően a nyaralás teljes ideje alatt gyönyörködhetünk a művészi körmeinkben.


Forrás: Activebeauty