Hogyan legyél a csábítás mestere?
2022-05-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Megismerkedtél valakivel, egyre inkább megkedveled, és szeretnéd, ha ő is valósággal sóvárogjon utánad? Nos, ez könnyebb ügy, mint gondolnád. Nem kell hozzá mást tenned, mint követni a következő 4 bűvös szó tanácsait!

Hogy mi ez a 4 szó?

1. Szemkontaktus

2. Titokzatosság

3. Humor

4. Testbeszéd

Szemkontaktus

Nem titok, hogy a szemkontaktus rendkívül fontos két ember között, és a férfiak imádják, ha a szemeiddel flörtölsz velük. Azonban nem mindegy hogyan csinálod, hiszen nyilván Te sem akarsz furcsának tűnni, miközben üres tekintettel csak úgy meredten nézel a partneredre.

Ehelyett nézz mélyen a szemébe, és kapd el néhány másodpercre a tekintetét, kicsit hosszabban, mint egy normál beszélgetés során szoktad. Biztos lehetsz benne, hogy észre fogja venni, és érteni fogja a szándékaidat.

Titokzatosság

Az egyik legnagyobb „trükk” a férfi vonzalmának a felébresztésére, illetve fokozására, ha némi titokzatossággal hinted be a levegőt körülötted. Ez persze nem azt jelenti, hogy titkolóznod kellene, de ne is adj ki minden aduászt azonnal.

Jó példa erre, hogy nem töltöd vele az éjszakát már az első randin. Sőt, akár a csókkal is várhatsz a második találkáig, elég egy puszi búcsúzáskor, még jobb, ha Te engedsz neki annyit, hogy puszit adjon az arcodra. Hagy érezze, hogy kicsit küzdenie kell érted.

Humor

Bár sokan úgy tartják, hogy a legjobb út egy férfihoz a gyomrán keresztül vezet, ezt megcáfolnánk, és inkább az a fontos, hogy meg tudd nevettetni. Ha jó humorérzékkel áldott meg a sors, akkor használd is ki ezt az adottságodat!

Nincs szükség buta faviccekre, és fárasztó poénokra, csak legyél természetes, és mesélj például az életedből mókás történeteket. Hidd el, ezektől nem fogsz butának tűnni, inkább imádnivalóan esetlennek, és persze vonzónak.

Ez is érdekelhet! - A flörtölés 6 aranyszabálya

Testbeszéd

Nemcsak a szavaink, de a testünk is beszédes, ezért nem árt odafigyelned a mozdulataidra, a mimikádra, minden megnyilvánulásodra. Az egyik legjobb módszer, ha lemásolod az ő testbeszédét. Viselkedj úgy, mint ő, használj hasonló gesztusokat, hangnemet, mimikát, és ezzel valósággal bekúszol a fejébe, és nem fog tudni elfelejteni.

Legyél kicsit játékos, nevess a viccein, és játssz a hajaddal, miközben mélyen a szemébe nézel. Ettől garantáltan felébreszted a vonzalmát.