Szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup
2022-05-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szabó Zsófi a közösségi oldalán jelentette be, hogy eljegyzésüket a jóképű úszóedzővel, Shane Tusuppal felbontották.

Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket felbontottuk - írta Zsófi és Shane is a saját oldalán.

Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolatáról a Blikk írt először, amikor az úszóedző az egész estét az éppen válófélben lévő műsorvezetőnél töltötte.

A szerelmesek február végén Monte-Carlóba utaztak. Egyáltalán nem volt véletlen, hogy a sztáredző egy luxusnyaralásra vitte el szerelmét, Shane ugyanis itt kérte meg a műsorvezető kezét.

Az álompár kapcsolata ugyan mindössze néhány hónapja kezdődött, de olyan boldognak tűntek egymás oldalán, hogy csak nagyon kevesen számítottak ilyen végkimenetelre.


A meglepődését természetesen nem is tartja magában senki: a rajongók a kommentjeikkel azonnal elárasztották Szabó Zsófi és Shane Tusup oldalát is, és bár rengetegen a sajnálatukat fejezik ki a történtekkel kapcsolatban, akadnak olyanok, akik egyszerűen képtelenek elhinni a hírt, azokról nem is beszélve, akik kifejezetten örülnek a jegyesek különválásának.

A szerelmesek különválása nem „csak” azért rendkívül meglepő, mert februárban eljegyezték egymást, hanem mert egymás iránti érzéseiket annyira komolynak és egy életen át tartónak élték meg, hogy januárban közös tetoválást is csináltattak.

A szőke szépség és a sikeredző akkor két, egymásba fonódó gemkapocs mintájával üzente a világnak: ők örökké egymáshoz tartoznak. Ám könnyen lehet, hogy ezt a húzást mostanra alaposan megbánták.

Zsófinak ráadásul nem ez az első ilyen tetoválás a testén. 2012 januárjában ugyanis Berki Krisztiánnal is közösen varrattak. Amíg a közelmúltban váratlanul elhunyt egykori Fradi-vezér gyűrűsujját a „Zsófia”, addig a műsorvezetőjét a „Krisztián” felirat díszítette.

Szakításukat követően alighanem ezt a döntést mind a két fél megbánta, Zsófi legalábbis biztosan, a fiatal tévés ugyanis végül egy lézeres beavatkozás során távolíttatta el a kezéről az írást.

Az igazán komoly kapcsolat végül csak ezt követően talált rá a Jóban Rosszban korábbi színésznőjére, aki aztán férjhez is ment szíve választottjához, s a Zsolt iránti érzéseit szintén egy tetoválás formájában tüntette fel testén.

Az említett minta egészen pontosan egy ismeretlen orosz költő versének részlete, amelyet Zsófi még az esküvőjükön is elmondott, ám négy és fél évvel későbbi válását követően már ez is egészen más érzéseket válthatott ki belőle.

„Az életet véges végig együtt kell leélni, úgy válik el, mit ér a nő és mit ér a férfi. Jót és rosszat megosztani, kacagni és sírni, a szerelem dal, amelyet együtt kell megírni” – olvasható a műsorvezető karján.

Forrás: Blikk