Unokái mentették meg Németh Lajos házasságát
2021-11-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A 71 éves Németh Lajos fél évszázada él együtt a feleségével, Ágnessel, akivel még az egyetemen ismerkedtek meg. A meteorológus nem titkolja, házasságuk során több problémával is szembe kellett nézniük: nekik is voltak kisebb-nagyobb hullámvölgyeik, főleg, miután a gyerekek kirepültek a családi fészekből. Akkor kissé eltávolodtak egymástól, de szerencsére jöttek az unokák, akik érkezésével ismét értelmet nyert az életük, rendbe jött a házasságuk.

 

– Már a kezdet sem ment könnyen. Egy egyetemre jártunk, és Ági azonnal felkeltette az érdeklődésemet. Elég jó voltam a csajoknál, őt viszont egyáltalán nem érdekeltem. Rengeteget kellett érte küzdenem, de nagyon megérte. – kezdi a Star magazinnak az időjós, aki azt is elárulta, hogy minden sikerért meg kellett küzdeniük, ami csak még jobban összekovácsolta őket. Ennek ellenére, volt egy olyan időszak az életükben, amikor nem ment minden simán.

– Aztán, amikor a gyerekek kirepültek, volt egy kisebb mélypontunk. Nem volt köztünk olyan szoros a kötelék, nem volt már feladatunk, és emiatt eltávolodtunk egymástól. Ugyanúgy megvolt a lelki kapcsolódás és szeretet, de egysíkúvá váltak a hétköznapjaink. Aztán ahogy jöttek az unokák, ez rendeződött közöttünk. Újra lettek céljaink, közös hobbijaink, és megtanultuk ketten együtt is élvezni az életet.

Forrás: Blikk