Rácz-Gyuricza Dóri elmesélte, miért választották gyermeküknek a Kamilla nevet
2021-11-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rácz Jenő és felesége, Dóri nemrég jelentették be, hogy babát várnak. Nem sokra rá megtartották babaváró bulijukat is, ahol kiderült: kislányuk lesz.

 
Az elmúlt két évben iszonyatosan felpörgött a pár élete, mi sem mutatja jobban, hogy alig négy hónapja házasodtak össze, most pedig már közös gyermeküket várják. Dóri elmondása szerint azért osztják meg a nyilvánossággal a nagy pillanataikat, mert mosolyt akarnak csalni mások arcára.

"Gyanús volt, hogy már háromszor rendeltem azon a héten indiai ételt, valamiért nagyon kívántam a fűszereset, és hívtam a Jenőt éjfél körül, hogy ugorjon már be az éjjel-nappaliba, és hozzon egy terhességi tesztet"- mesélte boldogan Dóri az Ébredj velünk műsorában.

Jenő először nem vette komolyan, nyugodtan elkezdett enni, miközben párja bement a mosdóba, és akkor látta meg a tesztet. Megszólalni se tudott, annyira meglepődött az eredményen. A séf beszaladt a mosdóba a tesztet keresve, s elkezdte a betegtájékoztatót olvasni, majd felkiáltott: "Babánk lesz?!"

Bennük volt a félsz, hogy mégis mi van, ha még sem igaz, de Jenő vett egy második tesztet is, hogy reggel megnézzék azt is.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés


"Nem aludtunk egy percet se nyilván, hajnali négykor én már mentem ki, az is pozitív lett. Úgyhogy akkor elmentünk a dokihoz és kiderült, hogy minden rendben van." - jelentette ki mosolyogva Dóri.

A macskájuk is megérezte, hogy Dóri terhes, ugyanis folyton a hasára ült, vagy a méhén feküdt. Ez azért is furcsa, mert egyáltalán nem jellemző a cicára, mindig csak mellettük hevert régebben. Gyermekük lesz az első kislány unoka a családban, ezért már a család is nagyon várja a kis csöppség érkezését.



Közös gyermekük neve már kapcsolatuk elején eldőlt, amikor is Dóri - akinek második neve szintén Kamilla - poénból rákérdezett, hogy férje mit csinálna, ha a gyerekük rosszalkodna.

"Rászólnék, hogy Rácz Kamilla, menj a szobádba!" - válaszolta Jenő.

Forrás: Blikk