Újra együtt Eszti és Ákos
2017-01-22  /  Szerző:   /   Szerelem Azt mondják, nem szabad előre inni a medve bőrére, de úgy tűnik a hír igaz: kibékült az egykori sztárpár, újra dúl a szerelem.
Dobrády Ákos egy korábbi interjúban elárulta, hogy nem szeretné elengedni volt szerelmét, akivel 2016 augusztusában szakítottak, 5 év után. Már az eljegyzés is megtörtént, végül mégis különváltak útjaik. Ákos szerint az ő hibájából jutottak idáig, és igyekszik mindent megtenni, hogy visszahódítsa Esztit.

Lehet, hogy ezúttal sikerrel is járt? Ugyan az információ még nem hivatalos, de egy szemtanú együtt látta őket a reptéren.

"Szerda hajnalban a repülőtérre érkezve Iszak Esztire és Dobrády Ákosra lettem figyelmes. Úgy tudtam, szakítottak, így egy pillanatra nagyon meglepődtem, hogy együtt látom őket"

"Eszter izgatottnak tűnt, mindkettőjüknek fülig ért a szájuk, és el sem mozdultak egymás mellől, úgyhogy a történetük még egész biztosan nem ért véget" - írta meg a Lokál.

Ráadásul Eszti is sok képet oszt meg a közösségi oldalán az utazásáról, de furcsa módon minden képen csak ő szerepel. Vajon ki készíti róla a fotókat?Forrás: Life.hu