Orosz Barbi küzdeni szeretne az álompasiért
2017-01-22  /  Szerző:   /   Szerelem Orosz Barbara mindig hosszú párkapcsolatokban élt, de állítása szerint most nem áll készen arra, hogy újra belevesse magát a szerelembe.

Orosz Barbi a legutóbbi szakítása óta egyedül van. Azért is tűnhet furcsának, mert a színésznő elmondása szerint még soha életében nem volt szingli. Mindig az egyik kapcsolatból következett a másik, de állítása szerint még titkolt viszonya is volt.Most azonban úgy gondolja, hogy nem szabad azonnal beleugrani egy új kapcsolatba, időt kell szánni az előző időszak feldolgozására. A 37 éves műsorvezető azt is bevallotta, hogy pillanatnyilag a munkája tölti be a legfontosabb szerepet az életében, nincs kedve konyhatündérkedni és háztartást vezetni. Persze az is igaz, hogy az érzelmek mindent megváltoztatnak.

Ha igazán szerelmes vagyok, egy édes, bújós macskanővé változom, aki a társáért bármire képes" - mesélte őszintén a Story Magazinnak.

Az eddigi hosszú kapcsolatai mind úgy kezdődtek, hogy a férfiak kezdeményezték a dolgot, ha kellett, még küzdöttek is érte. Barbi most azt az érzést keresi, hogy életében először ő vágyjon, küzdjön valakiért.

"Egy nagyon erős, intelligens, művelt, vicces és karizmatikus pasi az álmom"Forrás: Life