Újabb titkok derültek ki
2017-01-19  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Úgy tűnik, már semmi sem mentheti meg Hajdú Péter és Sarka Kata házasságát. A tévés nemrég beadta a válókeresetet, amit láthatóan Kata egy kicsit sem bán. A fiatal anyuka úgy érzi, exe nem tett meg mindent azért, hogy visszahódítsa – írja a Lokál. A portál megkérdezte erről az érintetteket is.Óriási, viharos szerelemnek indult az övék, s bár az elején még nem volt igazán harmonikus a kapcsolatuk, többször szakítottak is, valahogy mindig visszataláltak egymáshoz. 2008-ban összeházasodtak, egy év múlva megszületett kislányuk, Noémi, majd később Dávid is.

Kívülről úgy tűnt, minden tökéletes, tavaly nyáron azonban cikkek jelentek meg arról, hogy válságban van a kapcsolatuk. Sarka elköltözött a gyerekekkel együtt, majd később beadta a válópert. Az első tárgyalásra azonban a házaspár egyik tagja sem ment el, még bíztak abban, hogy lehet változtatni. A következő hetekben azonban csak még jobban eltávolodtak egymástól. Legutóbb pedig Hajdú döntött úgy, hogy hivatalosan is elválik Katától.– Én minden tőlem telhetőt megtettem annak érdekében, hogy kibéküljünk, Kata pedig minden tőle telhetőt megtett, hogy ez ne sikerüljön! – kezdte a Lokálnak magyarázni Hajdú Péter. – Többször leültünk és megbeszéltük, hogy rendbe hozzuk a kapcsolatunkat, de nem sikerült, és ennek nem én vagyok az oka. Szerettem volna, ha a gyerekeink nem csonka családban nőnek fel.

Sarka Kata azonban úgy érzi, exe valójában nem harcolt érte:

– Én igenis vártam, és egyáltalán nem zárkóztam el a béküléstől, de ő gyakorlatilag semmit sem tett. Vártam, hogy bizonyítson, hogy minden más lesz, hogy megváltoznak a dolgok. Vártam az odafigyelést, a törődést. Az, hogy az ember kap száz szál rózsát, egy márkás táskát vagy egy luxusutazást, nem azt jelenti, hogy a másik mindent megtesz érte. Én nem ezt vártam, egész másról kellett volna szólnia a dolognak. Arról, amit pénzért nem lehet megvenni! – mondta Kata.Forrás: Blikk