Kiakadt az édesanyja Szabó Zsófira
2017-01-19  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Szabó Zsófi bevallotta: súlyos összetűzésbe keveredett édesanyjával amiatt, hogy egy roma férfit választott férjének.Szabó Gyuláné megkérdőjelezte a színésznő döntését, egy darabig szóba se álltak egymással. Szabó Zsófi élete teljesen megváltozott, amióta kimondta a sírig tartó igent szerelmének, Zsoltnak. A Sláger FM reggeli műsorában Vágó Pirosnak és Abaházi Csabának nyilatkozott az ifjú feleség.

– Le kell szögeznem, hogy engem a szüleim egy nagyon szabad szellemű lánynak neveltek, nálunk soha nem volt zsidózás, cigányozás, semmi. Eleve a színházban is sokféle ember megfordult. Az apukám emlékszem, hogy ódákat zengett a roma Jónás Andikáról, aki a Diótörő Egérkirályban fantasztikusokat énekelt – magyarázta Zsófi. A szépséges színésznő azonban azt sem rejtette véka alá, hogy ennek ellenére anyukájával napokig nem beszélt Zsolt miatt. Pálma féltette őt, és megkérdőjelezte a döntését, ami komoly konfliktust szült közöttük.

– Amikor anyukám megtudta, hogy én Zsoltival komolyan gondolom, akkor nem örült annyira, megmondom őszintén. Nézd Te X.Y. vagy, és azt mondod, hogy semmi bajod a cigányokkal, tulajdonképpen ismersz kedves, aranyos, tisztességes cigányokat, de amikor a gyerekedet akarja egy feleségül venni, akkor lehet, hogy más lesz a reakciód... Az anyukám reakciója az volt, hogy... és nagyon rosszulesett, nagyon, nagyon rosszulesett – mondta Zsófi.– Volt köztünk ebből konfliktus, de rendeződött – tette hozzá a műsorvezető, aki férje miatt rendszeresen ingázik Budapest és Nyíregyháza között. Zsófi egy hallgatói SMS-re is reagált, ami azt hangoztatta, hogy a „telepre” valószínűleg ő sem házasodott volna be.

– Egészen biztosan nem, hiszen nem lett volna kapcsolódási pont közöttünk. A társadalmi különbségek áthidalhatóak a szerelemmel, de azért ez nem jellemző. Amúgy a férjem édesapja is a telepről küzdötte fel magát, amire büszke vagyok, ahogy arra is, hogy a családjuk tagja lettem – mondta el Szabó Zsófi a rádióban.

Igazi luxusesküvőt tartott Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt. A pár tavaly októberben Nyíregyházán mondta ki a boldogító igent. A nagy napon 300 meghívott vendéggel együtt ünnepelt az ifjú pár, emellett volt halastavi motorcsónakozás, hatemeletes torta, két menyasszonyi ruha, rengeteg virág, fotósok és videósok is. Azóta idejük egy részét Nyíregyházán, egy részét pedig Budapesten töltik.Forrás: Blikk