Magára hagyja családját Istenes Bence
2017-01-19  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Az RTL Klub műsorvezetője több mint egy hónapra a világ túlsó felére utazik, hiszen ő lesz az újrainduló Survivor túlélőreality műsorvezetője. Nehezen hozta meg a döntést, hogy erre az időre hátrahagyja szerelmét, Csobot Adélt és kisfiát, de végül párja beszélte rá, hogy igent mondjon a különleges felkérésre.– Életemben ez volt ez első eset, hogy értelmet nyert az “egyik szemem sír, a másik nevet” kifejezés. Elsőre azt gondoltam, mekkora fejlődési lehetőség ez a műsor és milyen jó, hogy a csatorna rám gondolt. Ám egy pillanat múlva az ugrott be, hogy mi lesz a családommal.

A főnökeim is látták rajtam, hogy le vagyok döbbenve - mesélte Bence, aki napokig gondolkozott azon, hogy elvállalja-e a több ezer kilométeres utazással járó munkát. Végül Adél hatására mégis rábólintott.

– Adéllal nagyon sokat beszélgettünk, mérlegeltünk, de végül arra a döntésre jutottunk, hogy ezt bevállaljuk, hiszen egy ilyen lehetőségre igent kell mondani. Úgy érzem, a kapcsolatunk ezt is kibírja. Szerencsére jól megvagyunk, annyira kerek az egész, hogy hihetetlen. Egy ilyen lehetőséget pedig nem lehet kihagyni – mondta Bence, hogy számtalanszor előfordult, hogy míg ő Németországban járt, Adél éppen hazautazott családjához Erdélybe. Bencének a legnagyobb félelme mégis az, hogy apukaként lemarad a kis Nátán első nagy dolgairól.– A legszívbemarkolóbb számomra, hogy az egyéves születésnapján nem leszek itt. Nátán most olyan időszakban van, hogy hirtelen feláll, elindul, most jönnek a fogai, így félő, hogy ezeken nem leszek jelen, amiket nagyon sajnálok. Adél, a nagypapám és az én harmincadik születésnapom is beleesik ebbe az időbe – árulta el a műsorvezető.

Istenes Bence igyekszik testileg is felkészülni arra, hogy a túlélőshow-t vezesse, így a következő hetekben sűrűn előfordul majd a konditeremben.Forrás: Blikk