Újabb szintet lépett Szegedi Fecsó és párja kapcsolata
2020-07-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szegedi Fecsó (40) és Kiss Vivien (24) fél éve alkotnak egy párt, nemrégiben pedig azt is kipróbálták, milyen együtt élni, ugyanis a szombathelyi modell majdnem egy hetet töltött Budapesten a szerelménél. Sőt, már túl vannak a családi bemutatkozásokon is.

– Nagyon jól vagyunk Fecsóval. Sokan felismernek már az utcán vagy üzenetet írnak, de a kapcsolatunkat nem befolyásolta az, hogy a nyilvánosság elé álltunk – mondta Vivien, akit a párja viccesen Vivi 2.0-nak hív, ugyanis volt kedvese, Vasvári Vivien (29) van Viviként elmentve a telefonjában.

 

– Egy közös projekt miatt egy hetet voltam Fecsónál, nagyon jól telt. Végre megtapasztaltuk, milyen is lenne együtt élni, és minden zökkenőmentesen zajlott. Ő készítette a reggelit, én a vacsorát, és külön öröm, hogy nem kellett sehova rohanni, egymás mellett ébredtünk, csak kettőnkre koncentrálhattunk – folytatta a korábban a Miss Europe Continental Hungary szépségversenyen is induló Vivien.

Bizony nemcsak a „összeköltözés” az, ami újdonság volt a pár életében, hanem a közösségi oldalaikon megosztottak közös képet, valamint a férfi bemutatta a barátnőjét a családjának, a barátainak is.

– Mindenki nagyon aranyos volt, kedvesen fogadtak. Fecsó barátaival egy kerti partin voltunk a hétvégén, utána pedig buliztunk a belvárosban, ott készült a fotó is. Az összes rózsát megvette nekem, és bár korábban is meglepett virággal, az, hogy most majdnem hatvan szállal mentem haza, szinte hihetetlen volt.

A Blikk megkereste Fecsót is, akiről eddig nem úgy hírlett, hogy ennyire romantikus alkat lenne.

– Én sem gondoltam volna magamról, hogy egyszer én leszek a rózsalovag – kezdte nevetve.

– Jól megvagyunk Viviennel, de nem rohanok előre, nem tervezek esküvőt, pláne, hogy még el sem váltam, mert majd valamikor ősszel tűzik ki a tárgyalást. Nincs ellenemre, hogy újra megnősüljek, de most azért szusszannék egy kicsit.

Bár korábban Fecsó és fia, Edward anyukája, Vasvári Vivien között elmérgesedett a viszony, mára mindent rendeztek, s a válás részleteiben is megállapodtak.

– Szent a béke, mindenben megállapodtunk, most jó a kapcsolatunk. A legfontosabb a fiunk, mindig az ő érdekeit nézzük – mondta Fecsó.

Forrás: Blikk