Újabb részletek derültek ki Marsi Anikó új kapcsolatáról
2021-07-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nem akármilyen időszakot tudhat maga mögött Marsi Anikó. Azok után ugyanis, hogy a műsorvezető és férje, Palik László bejelentették, külön utakon folytatják tovább életüket – az ügyben azóta sem kívántak bővebben nyilatkozni –, kiderült, hogy a családanya máris más oldalán találta meg a boldogságot.A rejtélyes férfi nem más, mint Szulák Andrea egyetlen gyermekének édesapja, ám az énekesnő ennek ellenére sincs jó véleménnyel korábbi párjáról, sőt, a közösségi oldalán külön figyelmeztette Marsi Anikót az exével járó veszélyre. Igaz, ezt az írását később törölte.

Külön érdekesség, hogy a sofőrként dolgozó Gábornak korábban Agócs Judithoz is köze volt, s a színésznőnek szintén sajátos gondolatai vannak a hódítóról, ami annak tudatában egyáltalán nem meglepő, hogy öthetes terhes volt, amikor úgy döntött, véget vet Gáborral való kapcsolatának.

Marsi Anikó azonban a figyelmeztetések ellenére sem aggódik: mint kiderült, ő még a kolléganőinél is régebben ismeri a férfit. Egy, a neve elhallgatását kérő forrás ugyanis elárulta, a műsorvezetőnek és Gábornak már korábban is közük volt egymáshoz.

 

„Fiatakori szerelem az övék, annak idején együtt jártak, akkor is nagy volt a szerelem. Most, hogy mindketten szinglik, újból egymásra találtak. Igazi mesébe illő történet az övék. Hónapokkal előre terveznek. Minden szabadidejüket együtt töltik. Gábor erős támasza Anikónak. Szeretnének elbújni a világ szeme elől, és néhány napot eltölteni egy tengerparti helyen. Ráadásul nem is kettecskén, úgy tudom, Anikó azt szeretné, ha tinédzserfiai is velük tartanának a nyaralásra” – árulta el a Story Magazinnak a névtelen forrás.

Forrás: Blikk