Újabb részletek Ben Affleck és Jennifer Lopez 500 milliós lagzijáról
2022-08-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bensőséges, családias esküvőn vette újra feleségül Ben Affleck Jennifer Lopezt.A sztárpár régóta várt erre a pillanatra, hiszen először 2003-ban akartak egybekelni, de négy nappal a ceremónia előtt szakítottak. Aztán csaknem két évtized múlva újra egymásra találtak, és június 16-án, Las Vegasban kimondták a boldogító igent, de csak a gyerekeik jelenlétében. Az 500 millió forintba kerülő álomlagzival egészen eddig vártak, és ezúttal a családtagok mellett a sztárbarátok is ott voltak velük. Többek között J.Lo exférje, Marc Anthony, jó barátjuk és jó barátaik, többek között Matt Damon, George Clooney, Jimmy Kimmel, Renée Zellweger és Jane Fonda is meghívót kapott Affleck 7 millió dolláros (2,8 milliárd Ft-os) georgiai rezidenciájára.

– A menyasszony egy lenyűgöző, magas nyakú, Ralph Lau­ren által tervezett ruhát választott, hat méter hosszú uszállyal és kivágott hátrésszel, míg a vőlegény elegáns fehér szmokingot öltött magára – mondta egy bennfentes a Daily Mail riportjában.

 

– A ceremóniára szállított esküvői harangok hirdették az ifjú pár érkezését, fehér szőnyegen sétáltak végig. Őket követték Ben volt feleségével, Jennifer Garnerrel közös gyermekei: Violet, Seraphina és Sam, valamint J.Lo és exférje ikrei, Emme és Max. A szertartás, amelyet Jay Shetty egykori szerzetes, podcastsztár vezetett, egy fehér virágokkal díszített, vízparti oltárnál zajlott. Egy énekes-zongorista szerenádot adott a párnak, fehér pianínóval. Még a vendégeknek is ügyelniük kellett, hogy ruhájuk színben összhangban legyen, tetőtől talpig ugyanolyan árnyalatú kreá­ciókba öltöztek, mint az ifjú pár.

 

A fogadalomtétel után megcsókolták egymást, majd egy fahídon készültek el az esküvői fotók. A násznép a fő rezidencia verandáján, egy négy hálószobás, „Elfújta a szél”-stílusú, a North Newport folyóra néző kúriában fogyasztotta az italokat. Ezután a vacsora a tó egy fedett mólóján, az Oyster House-ban volt, a birtokon található három ingatlan közül a másodikban, amelyet Ben 2003-ban, első románcuk idején 6 millió fontért (2,9 millió Ft-ért) vásárolt.– A menü hétköznapi volt, sült sertéshússal, rizzsel és zöldségekkel, J.Lo Puerto Ricó-i származását tükrözve. Volt még néhány fogás, többek között kemencében sült csirke és sajtos makaróni, ami a kedvenc csemegéje az énekesnőnek. A finom borok és a pezsgő mellett tölgyfa hordókból szolgálták fel a whiskyt a szomjazóknak. A buli csúcspontja a tó ­felett tartott hatalmas tűzijáték volt – tette hozzá az informátor.

Forrás: Blikk