Új esélyt kaptak a családalapításra Solti Ádámék
2019-07-06  /  Szerző:   /   Szerelem Solti Ádám és Berni június 8-án keltek egybe egy hatalmas lakodalom során a Városliget közelében. Majd, ahogyan az szokás, el is utaztak egy nászútra a csodás Maldív-szigetekre.

Solti Adam

A lélegzetállító Indiai-óceánban még a merülést is kipróbált saját kis kunyhójukból a Barátok közt sztárja, aki egyszer egy veszélyes kalandba keveredett: egy cápa elől kellett kimenekülnie a partra. Bár Ádám tudta, hogy a ragadozó nem támad majd rá, mégis megijedt, így olyan gyorsasággal úszott a partra, mint még soha.

„Pár nap alatt több álmunkat is valóra váltottuk. Összeházasodtunk Bernivel, rögtön utána el is utaztunk. Egy vízre épített villában töltöttünk egy hetet. A hálószobánkban, az ágyon virágokkal díszített szív várt ránk, az épület padlójának egy része üvegből volt, láthattuk az alattunk úszó halakat, sőt, egyszer még egy teknőst is. A hatalmas nappaliból pedig lenyűgöző volt a kilátás az óceánra. Volt egy nagy teraszunk, már reggel, amint felébredtünk, onnan ugrottunk a kristálytiszta vízbe” – mesélt gyönyörű szálláshelyükről Solti Ádám a Best magazinnak.

Solti Adam

A fiatal pár azonban egy szomorú hírt kapott még esküvőjük előtt, ugyanis kiderült, természetes úton nem születhet közös gyermekük. Ám Solti Ádám és felesége egy kicsit talán meg is könnyebbült ettől a hírtől, mivel már öt éve próbálkoztak eredménytelenül a gyermeknemzéssel. A siker érdekében – és mert már nagyon régóta szeretnének közös babát – a lombikprogramba is belevágtak.

„Ötévnyi próbálkozás után nem volt meglepetés, de azért rossz volt hallani. Még az elején vagyunk a programnak, a feleségem – de jó ezt így kimondani – már szedi azokat a tablettákat, amik felkészítik a hormonkezelésekre és aztán az egész folyamatra. Ha minden jól megy, még idén megfoganhat a gyermekünk” – mondta reménykedve Solti Ádám.

Solti Adam

Solti Bernadettnek egyébként az is megnehezíti a teherbe esést, hogy egyszer volt egy méhen kívüli terhessége, amikor nem csak a babát vesztették el, hanem az egyik petevezetékét is.

„Akik küzdenek a babáért, tudják, mit jelent azonnal, időre, abban a pózban együtt lenni. Most, hogy elkezdjük a lombikot, ennek is vége, ma már nem muszájból szeretkezünk, hanem mert megkívánjuk egymást. Megkönnyebbültünk és felszabadultunk. Elég volt már a havonta rendszeresen érzett csalódásból, az érzésből, hogy történjen már valami” – árulta el érzéseit Berni a lombikprogrammal kapcsolatban. A szőke szépség hozzátette: felkészültek arra is, ha elsőre nem sikerülne a baba. De Ádámmal közösen a pozitív oldalát nézik a történteknek, így végre esélyt kaptak a családalapításra.

Solti Berni

Forrás: Blikk