Tündéri fotót osztott meg a kislányáról Rúzsa Magdi
2023-09-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rúzsa Magdi élete egyik pillanatról a másikra változott meg, hiszen háromgyermekes édesanya lett. Bár az énekesnő óvja a magánéletét, nemrégiben elárulta, hogy az elmúlt több mint egy év alatt igazán bensőséges kapcsolatot alakított ki három gyermekével. Elmondása szerint Keve az, aki mindent megvizsgál, akit érdekelnek az apró részletek, Zalán pedig igazán muzikális, ha meghallja a zenét, keresi a forrását, és ha tudna, szétszerelne mindent. A kislánya, Lujza pedig egy igazi művészlélek, aki sok táncos mozdulatot tesz.

Amióta anya lett, Magdi rendszeresen beszámol a szülői életről, ám igyekszik minél kevesebbet mutatni a babákat a nyilvánosság előtt. Néha azonban enged a csábításnak, és ilyenkor cukibbnál cukibb fotókat oszt meg a csöppségekről, követői nagy örömére.

Így tett most is, amikor egy igazán cuki fotót posztolt az Instagram-oldalán a kislányáról. A csinos tüllszoknyába öltöztetett Lujzi kíváncsian nyúl egy hegedű felé az édesanyja által megosztott felvételen, amely láttán azonnal mindenki elolvad.