Liptai Claudia vallomása az anyaságról
2023-09-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Liptai Claudia kendőzetlen őszinteséggel vallott Geszti Péter műsorában az anyaságról és a gyermekeivel való viszonyáról.

Liptai Claudia is a napját adta Geszti Péternek az Adom a napom című műsorban. A műsorvezető kamerák előtt árulta el, hogy egykor odavolt az előadóért. Többek között arról is beszélt még, hogy milyen a családjával való kapcsolata.

"Ha valaki meghallaná egy vitánkat, azt hihetné, hogy mindjárt megöljük egymást, úgy ordítok Pankával, ő meg velem. Ádámmal is szoktunk, csak neki az a szerencséje, hogy nagyon hosszú karjai vannak, és megfogja a homlokom, miközben én vadul kalimpálok" - vallotta be a tévés, majd megjegyezte: átvett az édesanyja nevelési elveiből, és sokszor olyan mondatok hagyják el a száját, melyeket egykor az anyukája intézett felé.

"Az anya-lánya kapcsolat szerintem genetikailag, evolúciósan egy nehéz ügy. Pankánál hangzanak el olyan mondatok, amik után azt érzem, hogy még a hanglejtésem is olyan, mint anyámé. De ez nem gond! Egyvalami biztos: én egyszer elhatároztam, hogy átírom a saját történetemet, és hogy az nem ugyanabban a mederben fog folyni, és nem kerülök ugyanabba a helyzetbe anyaként és nőként, mint az édesanyám. Mindig azt mondom a gyerekeimnek: "Kislányom, kisfiam, megpróbálok a legjobb anyátok lenni, ezt tudom nyújtani" - ecsetelte Gesztinek.