Tücsi legboldogabb időszakát éli édesanyaként
2019-11-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Minden percben aggódik, de élete legboldogabb időszakát éli Aryee Claudia Dedei (32), azaz Tücsi.

 

A nyolc hónapos Nara anyukája valódi „paramami”, aki – ha tehetné – folyamatosan a kislánya mellett lenne, de persze, engedi, hogy felfedezze a világot. Párjával, Sofron István (31) jégkorongozóval ők annyit tehetnek, hogy megpróbálják a lehető legbiztonságosabbá varázsolni a kicsi környezetét. 

– Már így is minden pillanatban rajta van a szemem, másodpercek alatt képes a helyét változtatni, én pedig csak kapkodom a fejem. A párom éppen az én ellentétem, és mindig mondja, hogy ne féltsem túl a kislányunkat, de egyelőre még nem megy, folyamatos az aggodalom – mondta Tücsi, aki ezért állandóan próbálja gyerekbiztossá tenni az otthonukat.

 

– A vegyszerek, takarítószerek eleve a legmagasabb polcokon vannak elzárva, de olyat is hallottam már, hogy egy kisgyerek megtalálta és megitta az ecetet, és azonnal kórházba kellett rohanni vele, így azt is elérhetetlen helyen tartom a konyhában. Most már el kell kezdenünk beszerezni a gyerekzárakat vagy a biztonsági rácsot a lépcsőhöz, de a hozzátáplálásnál is nagy szükségünk van ötletekre, így biztosan kimegyünk majd jövő héten a BabaMama Expóra az Arénába. Amikor Narát vártam, akkor is nagyon sok jó ötletet kaptam ott – tette hozzá a fiatal édesanya.

Forrás: Blikk