Így óvja párja a várandós Tóth Gabit
2019-11-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Pár héten belül világra hozza első gyermekét Tóth Gabi, aki közleményben tudatta: távozik a Sztárban sztár leszek! zsűriszékéből. Az énekesnő séfként dolgozó férje, Krausz Gábor a Borsnak nyilatkozott arról, neki mennyiben változik meg az élete most, hogy a szülőszoba felé vezető út célegyenesébe kanyarodtak.

 

Mint kiderült, Gábor mindenben támasza Gabinak: megfőzi a legkülönfélébb ételeket, amit épp megkíván a kismama, vagy feladja rá a cipőjét, zokniját, ha a hajolás gondot okozna.

"Az orvosunkkal szoros kapcsolatban, szinte forródróton vagyunk mi, hárman. Most még van néhány munkám, de az utolsó héten már csak Gabi mellett leszek, és nem megyek sehova" - mesélte a lapnak Krausz.


Az énekesnő gyermeke érkezésének közeledtével anyai teendőit tartja szem előtt, így arra a döntésre jutott, hogy a Sztárban sztár leszek! utolsó két adásán már nem lesz jelen. A TV2 maximális együttműködéssel kezeli a helyzetet.

"Hálás vagyok, hogy a kislányom ilyen sokáig hagyta, hogy vasárnaponként beüljek a mesterszékbe, de a várandósságnak ebben a szakaszában, már nem tudom azt a maximumot adni, amit elvárok saját magamtól. Elérkezett az idő, hogy a gyermekemre koncentráljak, és az ő érdekeit tartsam szem előtt" - közölte Gabi.

Forrás: Blikk