Trokán Nóra újra szerelmes
2021-09-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Trokán Nóra magánéletéről gyakorlatilag semmit nem lehet tudni. A Tanár című sorozat sztárjának szerelmi életéről az utolsó hír az volt, hogy 2017-ben szakított a nála közel hat évvel fiatalabb Vecsei H. Miklóssal.

A színésznő most megtörte a csendet a magánéletével kapcsolatban: igaz, csak morzsákat szórt el, de legalább azt már tudni lehet, hogy van párja , akivel együtt is élnek.

Trokán Nóra a Nők lapjának adott interjújában árulta el, hogy párja az, akivel abszolút egy hullámhosszon vannak, mindent meg tudnak beszélni.

– Most érkezett el az a pillanat, hogy olyan kapcsolatom van, amiben a másik is olyan, mint én. Kiegyensúlyozott és egyenrangú félként vagyunk – árulta el, majd hozzátette: csodálatosan működik a kapcsolatuk.

– Nem akarom elkiabálni, de csodálatosan működő dolog a kettőnk kapcsolata. Emiatt is vagyok hálás, hogy végigmentem az önismereti úton. Úgy gondolom, akkor tud valaki egészséges társkapcsolatot kialakítani, ha előtte magát is rendbe teszi – mondta Trokán, aki sejtelmesen csak annyit árult el a párjáról, hogy ő is szakmabeli, de nem színész.

Forrás: Blikk