Tóth Gabiék megmutatták csodaszép kislányukat
2020-01-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya már majdnem két hónapja látta meg a napvilágot.

Az újdonsült szülők hatalmas boldogságuk mellett nehézségeikről is vallottak a Story Magazinban, ahol elsőként mutatták meg kislányuk, Hannaróza arcát is. Gabinak szerencsére több segítsége is akad, szerelme, Krausz Gábor abszolút kiveszi a részét gyermekük nevelésében,sőt, Gabi édesanyja is az első perctől velük van. Ám az énekesnő először nem akarta elfogadni a segítséget, eleinte Gábor és édesanyja kezébe sem akarta adni a kislányukat. Lelkifurdalást érzett, ha csak egy órára is lepihent, de szerencsére már nem aggódik, hogy jó szülők-e párjával.

A szerelmesek elárulták, legnagyobb nehézségük az alváshiány, sokszor arról ábrándoznak, milyen lesz majd újra végigaludni az éjszakát.

 

Éjszaka, ha a lányunk felsír, már pattanunk is hozzá. Ha valaki megkérdezné akkor,hogy milyen évet, hónapot és napot írunk, egyáltalán hány óra lehet,nem tudnánk válaszolni.Arról szoktunk ábrándozni,milyen lesz,ha megint végigalhatunk egy éjszakát... – nyilatkozta Krausz Gábor, aki azt is bevallotta, eleinte félt az apaságtól, de mára már csak felhőtlen boldogságot érez, amit a kislányának köszönhet.

Gabi a hatalmas öröme mellett a várandóssága nehézségeiről is beszélt. Sokáig abban a hitben élte az életét,hogy nem lehet természetes úton gyermeke, aztán mégis bekövetkezett a csoda, megfogant Hannaróza. Ezután azonban meg kellett küzdeni a várandósság árnyoldalával, veszélyeztetett terhes lett és hónapokig rosszullétek gyötörték. Végül a rosszullétei csökkentek,de az utolsó hónapokban is elkísérték, többek között ezért is lépett ki a Sztárban Sztár leszek! című műsorból. Az énekesnő végül császármetszéssel hozta világra gyermekét, ami elmondása szerint hatalmas fájdalommal járt számára, egyfajta frontális karambol volt a teste számára.

Hogy kire hasonlít Hannaróza, egyelőre nehéz megállapítani, hiszen napról napra változik. A legtöbben Gábort látják benne, de olyan barátunk is akad, aki anyukám vonásait véli felfedezni. Hagyom, hadd találgassanak, mert úgyis tudom, hogy rám hasonlít – nyilatkozta a büszke anyuka.


Forrás: Blikk