Görög Zita kezdetben nem bízott a szerelmükben
2020-01-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Görög Zita és kedvese, Laczkó Zsolt kapcsolata tele volt bukkanókkal, sokáig abba sem voltak biztosak, hogy szerelmük hosszútávú lesz, és a hét év korkülönbség is csak nehezítette a románcukat.

 

Görög Zita és Laczkó Zsolt a Meglepetés magazin legújabb számában arról beszéltek, milyen problémákkal és nehézségekkel kell megküzdenie annak, aki gyermeket nevel. Történetesen kettejük kapcsolatát legyengítette a megannyi szülői kötelezettség és az ebből eredő fáradság – mesélte Zsolt.

„Zita minden éjjel többször felkelt Titihez, a szoptatás körül is voltak nehézségek és fájdalmak, napközben lelkizett a nagyokkal, emellett ott volt a háztartás, bevásárlás. Közben új házba költöztünk, ami egy pozitív változás, de rengeteg teendővel járt. Egy idő után már annyira elfáradtunk, hogy kettőnk között is megszaporodtak a konfliktusok, ami korábban egyáltalán nem volt jellemző a kapcsolatunkra. Hozzáteszem, én sem voltam még soha ennyire fáradt egész életemben. Élsportolóként gyakran feszegettem a fizikai teljesítőképességem határait, de nem gondoltam, hogy egy kisbaba ekkora kihívások elé állít” – vallotta be a korábbi válogatott labdarúgó.

 

Végül a párosnak rá kellett döbbennie arra, hogy kettőjüknek nincs elég energiája ahhoz, hogy egészségesen végig tudják csinálni a teendőket és feladatokat, ezért segítséget kértek egy bébiszittertől. Sőt még Zita azt is elárulta, hogy kezdetben nem akarta bemutatni párjának a 11 és 12 éves két másik gyerekét, mert félt, hogy kapcsolatuk nem fog sokáig tartani, azonban később Zsolt ennek ellenkezőjéről győzte meg.

„Nem titok, hogy eleinte nem bíztunk a kapcsolatunk sikerében. A korábbi csalódások és a hét év korkülönbség miatt sem. Bevallom, anyatigrisként viselkedtem, nem akartam elkapkodni semmit, mert a gyerekeimet jobban féltem magamnál. De Zsoltiról gyorsan kiderült, sok mindenben hasonlítunk egymásra” – magyarázta Zita.

Zsolt a profi labdarúgástól való visszavonulása óta gyerekeket edz, amiben elmondása szerint sokat segítenek a nevelt gyermekei, ugyanis úgy gondolja, hogy általuk jobban megérti a fiatalabb generációt.

Forrás: Blikk