Tóth Gabi és Papp Máté Bence között tart még a szerelem
2023-10-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nem csak szombaton, vasárnap is elkísérte Tóth Gabit új szerelme, Papp Máté Bence a Sztárban sztár leszek! második élő adására.

A szerelmespár viszonyára két hónappal ezelőtt derült fény, amikor az énekesnő és férje, Krausz Gábor bejelentette, hogy hat együtt töltött év és egy közös gyermek után elválnak az útjaik.

Gabi az utóbbi időben rengeteg támadást kapott új kapcsolata miatt, ám úgy tűnik, annyira boldog, hogy még ez sem bántja: nem rejtegette a táncost a TV2 stúdiójában sem.

A Fricska táncosa vasárnap is a közönség soraiban foglalt helyet, és ha éppen nem a telefonját nyomkodta, a mesterek székében ülő kedvesét figyelte mosolyogva. Gabival az adás alatt többször is egymásra pillantottak, a reklámszüneteket pedig a kulisszák mögött töltötték, feltehetően egymás társaságában.

Bár Papp Máté Bence eddig nem kívánt megszólalni a kapcsolatukról, láthatóan kezdi megszokni a médiafigyelmet; amikor lefényképezték, vidáman mosolygott a kamerába.

Az adás végén pedig együtt siettek Gabi népi motívumokkal díszített autójához; az énekesnő az anyósülésen ült, a tizenkét millió forintot érő járművet pedig az új párja vezette.