Erre számíts az első randi után!
2023-10-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Az első randi mindig izgalmas és kiszámíthatatlan, hiszen sosem tudhatod pontosan, hogy hogyan fog alakulni. Minden ember és helyzet más, de a végkimenetel tekintetében alapvetően az alábbi 5 forgatókönyvre számíthatsz.

Egy jó beszélgetés - Az egyik legjobb és legkedvezőbb végkimenetel, amit egy első randin tapasztalhatsz, az az, hogy felfedezitek a közös érdeklődési területeiteket, és hosszú, élvezetes beszélgetést folytattok róluk. Talán közös hobbi vagy érdeklődés köti össze titeket, és úgy érzitek, hogy könnyen megtaláltátok a közös hangot. Ez még nem jelenti azt, hogy rátaláltál a nagy Ő-re, de valami új kezdetének nem rossz.

Szikra és vonzalom - Az első randi során nem lehetetlen, hogy azonnal szikrázik körülöttetek a levegő, és kölcsönösen kialakul egyfajta vonzalom köztetek. Ez az érzés, amit sokan rózsaszínködnek hívnak, hiszen egyből a fellegek felett érezheted magad, és összeszorul a gyomrod, ha csak rágondolsz. Ebből kialakulhat tartós elköteleződés akár, de az is megesik, hogy végül csak egy gyors románcra futja.

Barátságos lezárás - Nem minden első randi vezet rögtön romantikus kapcsolathoz. Lehet, hogy bár jót beszélgettetek, mégsem érzitek, hogy vágynátok a folytatásra, így mindketten barátságosan zárjátok a találkozót, és úgy érzitek, hogy inkább barátokként tartanátok tovább a kapcsolatot. Ez sem rossz végkimenetel, hiszen új barátokra mindig szükségünk van.

Kétségek és bizonytalanság - Sajnos előfordulhat, hogy az első randi nem hozza meg a várt eredményt, és mindketten úgy érzitek, hogy nem passzoltok egymáshoz. Ilyenkor a legjobb, ha őszintén kommunikáltok, és nyitottan megbeszélitek az érzéseiteket. Adhattok még egy esélyt egy második randira, és ki tudja, talán valami mégis elindul köztetek.

Második randi - Az egyik legreményteljesebb végkimenetel az, ha mindketten élvezitek a találkozót, és megegyeztek abban, hogy újra találkoztok. Ez arra utalhat, hogy mindketten nyitottak vagytok akár egy hosszabb távú kapcsolat kialakítására.

 

Ez is érdekelhet! - Öt téma első randevúra - Hogyan mélyítsd el a kapcsolatot?

 

Akárhogy is alakul, minden első randi értékes tapasztalat, amely segít abban, hogy jobban megismerd saját magad és az igazi társad keresésében is előrébb lépj. Ezért semmiképpen se keseredj el, ha nem az első jelölt oldalán találod meg a boldogságot!